Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, ismerkednétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ismerkednétek egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Gianluca Vacchi, olasz DJ, üzletember, életművész, stb. Láthatóan álomszerűen telnek a napjai, nem szűkölködik semmiben és szeret hencegni:

[link]

A klipjeiben is bombázókkal körülvéve szerepel. Pl. a "Viento"-ban:

https://www.youtube.com/watch?v=d3oRyaACTs8

Korábbi barátnője volt a gyönyörű kolumbiai Ariadna Gutierrez - akit a XXX 3. részéből ismerhet, aki látta, ott Vin Diesel csaját alakította:

[link]

Mit szólnátok, ha egy ilyen pasi közeledne hozzátok és be szeretne titeket vezetni az édenkertbe?

2018. jan. 7. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10:19-es válaszoló vagyok. Figyelj, ha 10 évvel idősebb lennék (vagyis 43, és nem 33), még nem lenne gond egy 50 éves, a szüleim között 7 év a korkülönbség, apám az idősebb, és náluk jól működik, tehát az még nekem is belefér. De 17 év az sok számomra. De nem vagyunk egyformák, van, aki megvásárolható, van, aki nem, van, akinek ez csak hírnév abban a világban, van, akinek belefér ekkora korkülönbség anyagiak nélkül is... stb.
2018. jan. 7. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Ez megint egy olyan kérdés amire még ezen az anonim oldalon sem fog olyan válasz jönni, hogy igen, ezért és ezért összefeküdnék vele. Elutasítóan vélekednek róla, de közben a valóságban mindig van az ilyeneknek legalább egy nő az ágyában.

Arra a feltevésre, hogy a nőknek számít a pénz szintén az szokott jönni szinte mindig, hogy nem számít blabla. A Vajna Timi meg a kockás hasra bukik, ja nem.

Ezekre a példákra lehet azt mondani, hogy nem hétköznapiak, de szerintem igen is azok. A hétköznapokban is ez megy, csak nem ekkorában. A volt gimis lány osztálytársaim fele 40-50! éves fószerekkel van.

2018. jan. 7. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:
"A Vajna Timi meg a kockás hasra bukik, ja nem. " - Ja, biztos nem csalja a vénembert... :-)
2018. jan. 7. 10:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez nem pasi, hanem bácsi. Pasi nekem az, akit ha megszólítok valahol, mert elhagyta a sapkáját, azt mondom, "bocsi, ne haragudj", nem pedig azt, hogy "elnézést, el tetszett hagyni valamit".

A DJ-ket gyerekkorom óta lenézem, mert szeretem a zenét, ők meg kínozzák.

De mindez mindegy is, mert úgysem kellenék neki, mivel ronda vagyok. Rondaként meg máshonnan kellett önbizalmat építenem, nem a külsőmből, így szép szavakkal sem tudna lefektetni.

2018. jan. 7. 12:44
 15/15 Noblesse Oblige ***** válasza:

"50 éves, szóval még annyira nem mondható "öregnek" :D"

Pont ennyi az apám is! Ördög és pokol! Nekem ő már bőven "öreg".

2018. jan. 8. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!