Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, akinek a családja nagyon gazdag, a nő is vállalkozó, de ti meg egy átlagos emberek vagytok, normál munkával és fizetéssel?
Megismertem egy nőt, már volt pár találkozás, de ez az elején kiderült, hogy nagyon jól élnek.Őt az nem zavarja állítólag, ha a pasi normál munkából él, ha tetszik neki, de később azért keressen valami jobb melót és több pénzt, ezt mondta.Olyan családot alapító,romantikus,kapcsolatot keres,vagyis már van neki, mert velem ismerkedik, de azon gondolkodom hogy lehet húzni kellene még hogy komolyodjon, mert már közös ebédre is mennem kellene, de tartok ettől.
Biztos szóba jönne ki miből él, mennyit keres, mit csinál,és azért egy szülői beszélgetés úgy hogy az embernek ott a párja is, elég komoly azért.
Még az is megfordult a fejemben, hogy lehet magánnyomozóval utánam nézett, hogy mégis hogy élek.
Ismerkednétek tovább egy ilyen nővel?
Ő havonta hét számjegyű összeget keres, és meg igazából egy szakmából élek.
Biztosan sokkal izgalmasabb és értékesebb ember a párom, mint a te.
Tudod, egy ember izgalmassága nem a munkájától függ.
És neked mi a foglalkozásod?
Az enyémet is biztos unalmas munkának találnád, hisz én csak egy diplomás közalkalmazott könyvtáros vagyok. Igaz még elvégeztem egy fotóstanfolyamot és egy két éves felsőoktatási szakképzést kommunikáció és médiából. A munkámat imádom. Igaz ugyan, hogy párom, aki a tesco-ban dolgozik, délutáni műszakban többet keres havi szinten, mint én, de ez is csak azt mutatja, hogy ebben az országban letolják a kultúrát.
Tudod párom foglalkozik önismerettel, szeret jógázni, olvasni, futni, úszni, mozogni, egészséges életmódot folytat, szereti a természetet, nem dohányzik, nem iszik alkoholt..stb.
Neked hány kapcsolatod is volt?
Szerintem ez nem fog mukodni.
Kiveve e ha a sajat szakmadban pl vallalkozast alapitasz.
Tudatosan nem írok a barátnőről, mert nem ismerem a lelkivilágát, a gondolatmenetét ezt neked kell megérezned, hogy mennyire ragaszkodik hozzád, megismerned és az alapján megítélni, hogy a továbbiakban hogy legyen. De ne a tanács alapján dönts, mert nincs két egyforma helyzet.
Jó tanácsokat kaptál, de egyik sem ér semmit. Előttem sok értelmes ember nagyon jó tanácsokat adott neked, de sajnos egyik mögött sincs tapasztalat. Ha a szülőkről van szó, egyik sem értheti meg a gazdag apát, mert egyik komentelő sincs a helyében. Ha elmész a meghívásra, a szülőket nagyon is fogja érdekelni, hogy tulajdonképpen ki vagy te? A lánya vajon boldog lesz-e melletted? Normális jólelkű fickó vagy egy lelkibeteg hisztis pszichopata vagy? Tudod, hogy a házasságban a legfontosabb, hogy megértsék egymást, nagyon fontos a pénz, de megelőzi azt a boldog házasság. Ha te a feleségednek és a leendő gyerekednek azt adod meg, ami kell, megértést és szeretetet, akkor te leszel az apósod legjobb barátja, mert örül neked, hogy vagy. Őt a legkevésbé érdekli, hogy te mennyit keresel, úgyis támogat, ahogy tud. Ha egy értelmes szülő ellenzi a ti kapcsolatotokat, akkor magadban keresd a hibát és ne a foglalkozásodban meg a keresetedben. Mint ötszörös nagyapa, az egyik diplomás mérnök menyemet szívesen elcserélném egy bolti eladóra vagy egy takarítónőre ha az előttem vázoltak meglennének benne. Hogy te mennyit érsz, azt csak te tudod. Hogy mennyire értékes ember vagy, azt nem a kereseteden lehet mérni, hanem a viselkedéseden. Amikor elmész családi látogatásra, akkor a szülők szívélyesen fognak fogadni a lányuk kedvéért, ha nem, akkor azok nem egy normális szülők. A ti házasságotokat ellenezhetik, de megakadályozni nem tudják a szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!