Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis pénisszel nem érdemes barátnőt/feleséget keresni?
13,5 hosszúság/10,8 cm vastagság kerületre. Ilyennel próbálkozzak, vagy inkább ne? Nem esne jól, ha az miatt kúrna félre minden egyes barátnőm, mert nem tudnám őket szexuálisan kielégíteni. Amúgy sportos nők tetszenek formás hátsóval, ami szerintem tovább ront a helyzetemen, mivel hozzájuk biztos nagy szerszám kell :/
F/26
Tök jó, hogy mennyire a hitegetésre van kitalálva ez az oldal és nem arra, hogy reális/őszinte válaszokat adjunk a kérdésekre. Kedves kérdező. Nos, kétségtelen, hogy a farkad mérete átlag alatti. A hossza még nem is lenne óriási tragédia, de emellett borzasztó vékony is, ami sokkal fontosabb tényező, ha egy nő kielégítésének lehetőségét boncolgatjuk. Azok a pasik, akik teljes és egészséges konfliktusoktól mentes szexuális életet élnek körülbelül 4.0-4.7 cm körül van a vastagságuk. Ez olyan 12,5-14,7 cm kerületet jelent. Egy nőnek elsősorban az a fontos, hogy a vagináját kitöltse a pasi pénisze, meglegyen a "teltségérzet", ezért fontosabb a vastagság. A te péniszeddel ez mondanom sem kell nem megvalósítható. Akkor lenne egy kis reménysugarad, ha esetleg betonkemény lenne az erekciód, de ezt nem árultad el a kérdésedben. A hossza is kevés lesz egy sportos nőnek, főleg annak tudatában, amit írtál, hogy a sportosabb, telt idomokkal rendelkező nők jönnek be. Lehet sz***ápontozni, meg mindenféle hazug vészmadárnak kikiáltani, de egy ehhez hasonló izmos, formás popsijú telt idomú csajhoz egyszerűen nem elég nemhogy egy 13 centis, de egy 16 centis pénisz sem.
Nekem 16 cm hosszú, egyszer jártam egy hasonló fitnesz csajjal, mint aki az első link 3. képén szerepel, de olyan formás volt a feneke, hogy a puncijába még hátulról! is csak kicsivel több, mint a feléig tudtam behatolni, mert a nagy, formás popsija egyszerűen nem engedte tovább a combom miatt. És mondanom sem kell 8-10 cm felületi érintkezéssel nem lehet egy csajt kielégíteni főleg, hogy nekem is hasonlóan vékony a péniszem (11,5-12 cm kerületre).
Ha azt gondolod, hogy egy - a fentiekhez hasonló sportos, nagyfenekű - csaj képes téged úgy meglovagolni, hogy kielégüljön, akkor vagy nem láttál még kondis/sportos csajt vagy nem szexeltél még soha. És ezzel nem az önbizalmadat akarom lehúzni, ezek tények. Neked semmivel nem lesz jobb, ha itt álszent módon nyugtatgatnak a csajok, hogy ez a méret is bőven elég lesz.
24/F
#18-as A lábméret nem mérvadó magasság tekintetében. Érdekes, én nem egy 180 cm-es magasságú női ismerősömről tudom, hogy igenis rendelkezik 38-as lábbal, míg sok 170 körüli 40-es, sőt nagyobb mérettel rendelkezik.
Ne vedd provokációnak, nem annak szánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!