Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kis pénisszel nem érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis pénisszel nem érdemes barátnőt/feleséget keresni?

Figyelt kérdés

13,5 hosszúság/10,8 cm vastagság kerületre. Ilyennel próbálkozzak, vagy inkább ne? Nem esne jól, ha az miatt kúrna félre minden egyes barátnőm, mert nem tudnám őket szexuálisan kielégíteni. Amúgy sportos nők tetszenek formás hátsóval, ami szerintem tovább ront a helyzetemen, mivel hozzájuk biztos nagy szerszám kell :/

F/26

2018. jan. 6. 14:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindig csak kúlni-kúlni, kúlni-kúlni...
2018. jan. 6. 15:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagymamám mondta egyszer: nem baj ha kicsi, csak játékos legyen. :D Igaza van.
2018. jan. 6. 15:06
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

Tök jó, hogy mennyire a hitegetésre van kitalálva ez az oldal és nem arra, hogy reális/őszinte válaszokat adjunk a kérdésekre. Kedves kérdező. Nos, kétségtelen, hogy a farkad mérete átlag alatti. A hossza még nem is lenne óriási tragédia, de emellett borzasztó vékony is, ami sokkal fontosabb tényező, ha egy nő kielégítésének lehetőségét boncolgatjuk. Azok a pasik, akik teljes és egészséges konfliktusoktól mentes szexuális életet élnek körülbelül 4.0-4.7 cm körül van a vastagságuk. Ez olyan 12,5-14,7 cm kerületet jelent. Egy nőnek elsősorban az a fontos, hogy a vagináját kitöltse a pasi pénisze, meglegyen a "teltségérzet", ezért fontosabb a vastagság. A te péniszeddel ez mondanom sem kell nem megvalósítható. Akkor lenne egy kis reménysugarad, ha esetleg betonkemény lenne az erekciód, de ezt nem árultad el a kérdésedben. A hossza is kevés lesz egy sportos nőnek, főleg annak tudatában, amit írtál, hogy a sportosabb, telt idomokkal rendelkező nők jönnek be. Lehet sz***ápontozni, meg mindenféle hazug vészmadárnak kikiáltani, de egy ehhez hasonló izmos, formás popsijú telt idomú csajhoz egyszerűen nem elég nemhogy egy 13 centis, de egy 16 centis pénisz sem.

[link]

[link]

Nekem 16 cm hosszú, egyszer jártam egy hasonló fitnesz csajjal, mint aki az első link 3. képén szerepel, de olyan formás volt a feneke, hogy a puncijába még hátulról! is csak kicsivel több, mint a feléig tudtam behatolni, mert a nagy, formás popsija egyszerűen nem engedte tovább a combom miatt. És mondanom sem kell 8-10 cm felületi érintkezéssel nem lehet egy csajt kielégíteni főleg, hogy nekem is hasonlóan vékony a péniszem (11,5-12 cm kerületre).

Ha azt gondolod, hogy egy - a fentiekhez hasonló sportos, nagyfenekű - csaj képes téged úgy meglovagolni, hogy kielégüljön, akkor vagy nem láttál még kondis/sportos csajt vagy nem szexeltél még soha. És ezzel nem az önbizalmadat akarom lehúzni, ezek tények. Neked semmivel nem lesz jobb, ha itt álszent módon nyugtatgatnak a csajok, hogy ez a méret is bőven elég lesz.

24/F

2018. jan. 6. 15:20
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Jézus isten, kérdező :D Mégis mi köze lenne a farokméretednek a nő testalkatához? Mondjuk ha tényleg a nagydarab (magas) csajokra buksz, akkor lehet, hogy oda nem a legtökéletesebb méret, de azért messze nen olyan katasztrofális a helyzet, mint gondolod.
2018. jan. 6. 15:32
 15/21 anonim ***** válasza:
20%
13# válaszolnak teljesen igaza van. Jó csajod, csak akkor lesz, ha jól nézel ki külsőre és főleg nagyok méreteid. 23 éves vagyok telt idomú nőnek még sosem kelletem. Természetesen pasiként azok jönnek be első sorban, persze szép arc, szép haj is számít. Én farok méretem is pont ekkora, mint tiéd. Általában nők már nadrágon keresztül lássák kinek nagy, kinek nem. Telt idomú, jó csajoknál meg főleg fontos. Megnézik a farmerodon a slicced. Ráadásul én nekem a magasságom is átlag alatti és ez megint csak egy hátrány és arcra sem vagyok egy nagy szám. Szép, jó alakú csajod csak akkor lesz, ha diplomás leszel és akkor lesz valami jó állásod meggazdagszol . Azonban akkor sem téged fognak szeretni, hanem azt kényelmet meg presztízst, hogy veled lehetnek. Megcsalás esélye, szintén fent áll, mert ilyen csajokért bekopogtatnak a kigyúrt 190 centis 25 centis farkú Pistikék is.
2018. jan. 6. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező attól, hogy egy nő alacsony, kicsi még nem feltétlenül szűkebb odalent, ahogyan egy erősebb testalkatú "nagydarab" nő sem tág feltétlenül.
2018. jan. 6. 15:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
13# Te baromallat :D Te a kerdezo vagy egy masik felhasznalonevvel vagy mi? Mert egyszeruen amit irsz nem letezik :D En voltam mar nagy feneku csajokkal harommal is az egyik egy (amugy nagyon szep arcu meg minden) mondjuk ki dagadt csaj volt, joparszor dugtam vele neki akkora feneke volt, hogy az hihetetlen, o is gyurt de neki inkabb a dagadtsaga adta meg a Kim Kardashian hatast es siman tudtunk dugni pedig “csak” 16 centis vagyok. Az exem pedig egy pici 158 centis fitnesszes csaj volt volt neki is “izmosdagi” popsija volt szinten nagyon jo volt a szex. Nyaron pedig sikerult egy alkalomra befuzni egy olyan csajszit akit te linkeltel, lenyugozo kidolgozott fenekkel, dietazott szoval sok zsir nem volt rajta neki tenyleg izmos s*gge volt. Es kepzeld kutyaban is tovig be tudtam dugni neki nemtudom te mirol beszelsz :D Az mar viszont igaz, hogy nem elegitettem ki mert baromi gyorsan elsultem es eletembe eloszor onzoztem, hiszen tudtam hogy ugyse lesz ebbol tobb, akkor kicsit rondan nezett ram :D De nem a pelo meret/ s*gg keresztmetszet hatarozza meg az elvezeti faktort. Egyedul rajtad mulik mennyire veted be az “ormestert” mennyire izgatod fel milyen az elojatek, stb.
2018. jan. 6. 16:00
 18/21 anonim ***** válasza:
12%
#16: Ez részben igaz, de ettől függetlenül egy alacsony, filigrán csajnál nagyobb az esélye annak, hogy szűkebb, mint sem. A genetikailag adott testi arányosság mindig jellemző lesz az emberekre. Ugyanígy egy alacsony pasinak sem feltétlenül kisebb a farka, mint az átlagnak, de az alacsony pasik között arányaiban mindig több lesz a kis pénisszel rendelkező férfi, mint a magasak között. De ugyanez igaz a lábméretre/fejméretre stb.
2018. jan. 6. 16:00
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

#18-as A lábméret nem mérvadó magasság tekintetében. Érdekes, én nem egy 180 cm-es magasságú női ismerősömről tudom, hogy igenis rendelkezik 38-as lábbal, míg sok 170 körüli 40-es, sőt nagyobb mérettel rendelkezik.

Ne vedd provokációnak, nem annak szánom.

2018. jan. 6. 16:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jönne be, ha találnék egy értelmes, felnőtt gondolodású, szeretetreméltó és intellektuálisan -érzelmileg intelligens FÉRFIT... Akinek tök mindegy, mekkora, majd elmegyünk a szexboltba és veszünk, csak szeressen, és lehessen építeni vele a jövőt...
2018. jan. 6. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!