Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyen lehet találni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen lehet találni olyan férfit, akivel már nem kell lakásra, autóra gyűjtögetni közösen, mert már minden adott neki?

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, arra is gondolj, hogy ha mindent ketten hoztok össze, akkor (ha esetleg külön mentek, váltok), kettőtöké lesz, feleződik. Ha beteszed a kisp....dat a készbe, akkor ha 20-30 év múlva gallyra megy a házasság, SEMMID nincs lényegében.

Tudom, fiatal vagy, de mondjuk 40 évesen nem lenne vicces.

2018. jan. 6. 14:51
 12/17 mikeXxX ***** válasza:
Könnyen ! De az az ember nem téged fog keresni hanem egy hasonló nőt és nem egy prolit ! 38f
2018. jan. 7. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy jó-e háztartásban? Most még nem, de arra törekszik, amire Gábor Zsazsa. "Háztartásban jó vagyok... valahányszor elválok, megtartom a házat."
2018. jan. 13. 01:14
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Nos, szerintem ennyit arról, hogy alig vannak pénzvadász nők.

Jellemző mai modern nő a Kérdező. Semmit nem ad a kapcsolatba, a pasitól vár el mindent. De mindent ám.

Ilyenkor persze az összes hősbátor női kereszteslovag mélyen lapít mint szar a gazban, csak a lepontozgatásuk jelzi, hogy azoknak a szemét általánosító csúnyarossz férfaiknak megint igazuk lett. Szeles éjszakákon még azt is hallom, ahogy csikorgatják a fogukat...

2018. jan. 15. 18:26
 15/17 anonim ***** válasza:
"Szeles éjszakákon még azt is hallom, ahogy csikorgatják a fogukat..." Ez tetszett. :)
2018. jan. 15. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:

#14 Tehát eldöntötted, hogy szemét pénzvadász az összes nő, végre találtál 1, azaz egy nőt, aki ezt alátámasztja, és most várod, hogy annak szenteljem az életemet, hogy megváltoztassam a gondolkodásod?

Tudod, mit... várhatod :D

2018. jan. 15. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:

#15 tudom, én ilyen költői vagyok, na :)

#16, a vicc az, hogy 5 percig se kellett keresgélnem, hogy 1 ilyen kérdést leljek. Bele se merek gondolni, hogy ezen kívül még hány ilyen lehet, nem is akarok, meg amúgyis azt mondanád, hogy azok kamukérdések vagy bármi.

Nem a gondolkodásomat kellene megváltoztatni, hanem mondjuk a párkapcsolatokhoz való hozzáállásotokat. Az "átkozsban" még lenézték és megvetették a pénzvadász nőket/hozományvadász férfiakat, ma meg már ez lett az etalon. Örülök neki, hogy szerinted ez tökéletesen rendbe van, nem is kommentálnám tovább, úgyis elbeszélünk egymás mellett.

2018. jan. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!