Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet találni rendes fiút a mai világban? (kedves, okos, csendes, aranyos) 18L
Amiket rólam mondtak azok alapján: az egyes, kettes és négyes pontokban egyezőséget vélek felfedezni ha magamra gondolok. A hármas pontot nem tudom neked prezentálni, mert én vagyok az a mosolygós, pozitív, nem antiszoc Friend-zone pasi.
Csak kár, hogy hunyorítva a lányom lehetnél, pech :D
Amúgy viccet félretéve, persze, hogy van(nak). :)
11: Én ezzel a kérdéskörrel úgy vagyok, hogy ha magamból indulok ki, akkor nekem van egy alap tézisem:
1. Azért hülyeség féltékenykedni, mert ha a másik felednek van érzelmi intelligenciája, akkor ilyen fel sem merül benne, hogy megcsaljon.
2. De ha ne adj isten ez megtörténik, akkor legyen neki a szegénységi bizonyítványa, morálisan számoljon el ö magával, ha lelkiismeretes akkor úgy is elég büntetés lesz ez neki magára nézve.
12-es voltam. :)
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!