Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek a tetkós lányok?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 07:06
1/14 anonim válasza:
Szexi a tetkó egy lányon, de értelmes ember csak olyat tetováltat magára, aminek van jelentése és fontos a számára. Komoly kapcsolatra csak ez utóbbi függvényében kellene.
2/14 A kérdező kommentje:
Én általában nem kedvelem a tetoválást, még a szolidabbakat sem, főleg nem az olyan tipikus "ribitetkókat" ami most nagyon divat a fiatal lányok körében. Szerintem egyáltalán nem szép és bele sem gondolnak, hogy fog kinézni rajtuk 10-20 év múlva.
2018. jan. 5. 07:41
3/14 anonim válasza:
Én nem szeretem a tetoválást, nagyon nagyon ritka az ami jól áll valakinek és tényleg szép.
37/F
4/14 anonim válasza:
Komoly tetovalasokat es a kreativ elmeket szeretem. Amikrol te beszelsz az valoba nevetseges es a muveszetnek, tetkos lifestylehoz nem sok koze van
5/14 anonim válasza:
Nem, mindég lealacsonyítónak gondolom a tetovált embereket mert régebben a börtönviseltek körében volt divat , tudom ma már nem mindég igaz ez a párosítás viszont a tetovált nőkhöz olyan stílus, viselkedés párosúl ami nálam nem nyerő.
6/14 anonim válasza:
Kivarrt csajt legfeljebb szexkapcsolatra tudnék elképzelni, de barátnőnek nem. Sosem volt tetkós barátnőm, és tartózkodom az ilyen lányoktól. Szerintem nagyon proletár dolog a tetoválás...
7/14 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, de eddig nőn egyszer láttam ízléses tetkót.
A többin mind csak ilyen divatszimbólumok, persze jól látható helyen.
9/14 anonim válasza:
Semmilyen elvi fenntartásom nincs ezzel szemben. Ha ízléses és jól mutat, akkor nem zavar, akár tetszhet is, de önmagában ez nem vonz és nem taszít.
10/14 anonim válasza:
Nekem nem, de ez őket aligha fogja zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!