Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek könnyebb becsajozni? Egy cingár/sovány és alacsony pasinak vagy egy dagadt/hájas és középmagas pasinak?
Figyelt kérdés
Az egyik mondjuk 170 cm és 50-55 kg (jelen esetben én), a másik pedig egy 175 centis 90-120 kilós (nem mackós, hanem hájas). Próbálom képpel érzékeltetni, de nem könnyű viszont az arctól szigorúan vonatkoztassatok el.
vs
Tegyük fel, hogy személyiségben és arcvonásokban (legyenek egypetéjű ikrek) nincs különbség köztük, szóval az objektivitás kedvéért legyen mindkettőnek olyan a személyisége és az arca, mint egy 188 cm magas, sportos/férfiasan izmos, cégvezető 30-as álompasinak.
Elsősorban csajok véleményére lennék kíváncsi, hogy ők melyiket preferálnák vagy melyik lehet az "esélyesebb". Pasiktól pedig elsősorban tapasztalatokat várok. (szigorúan csak a fent megadott testalkattal kinek milyen legnagyobb sikere volt)
2018. jan. 4. 17:54
11/14 anonim válasza:
Én a macis alkatot preferálom jobban (tehát a második nekem tökély) de a környezetemben inkább a vékony fiúknak vannak barátai (18-22 korosztály kb)
12/14 1112 válasza:
Nálam mind a kettő típus elég jó esélyekkel indulhatna. Egyébként azt hiszem, a kicsit húsos jobban tetszik, mint a nagyon vékony. De a túlvékonyság sem hiba, hát ezt örökölte genetikailag. Ha meg van rajta valamennyi fölösleg, de azért nem túlzás, akkor az teljesen jó lehet. Tehát bármelyik testalkat lehet tökéletes a kettő közül. De amúgy talán így elsőre egy pocakosabb jobban vonzana; de a vékonynak is adnék esélyt.
13/14 anonim válasza:
Nekem az első jobban tetszik, sőt elég szép arca van:) van rajta izom, lehet, hogy annyira nem feltűnő, de attól még lehet erős, sőt ha egy kicsit rágyúrna álompasi lehetne..:D az ennyire mackós pasik pedig nem jönnek be, elég nehéz lenne neki lefogyni, és az arca sem olyan vonzó számomra. Ő inkább az aranyos kategória:) ízlések és pofonok
14/14 anonim válasza:
Szánalmas ez az erőlködés. Pontozz csak le nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!