Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a férfiak, hogy az a nő aki nem dolgozik (hanem nappali tagozaton tanul, még 2 évig) az eltartót keres? N22
Nappali tagozatos egyetemista vagyok, csak nyáron és évközben alkalmanként diákmunkázon.
A családom tud pénzt adni, tudna még többet is, csak a legszükségesebbekre kérek. Bkv bérlet, kaja, havi szinten 5000 ft szórakozásra...
Ismerkedéskor azzal szembesülök, hogy félnek, hogy el akarom magam tartatni velük. Pedig nekem alap, hogy nem költöznék össze senkivel amig nincs pénzem, és drága programokon sem lenne pofám részt venni, amig nincs fizum.
Még annyi, hogyha nagyon akarnek akkor tudnék diákmunkázni heti 12 órában (csomagolás, leltározás...) , kb. heti 7000 ft-ért, de tényleg semmi szabadidőm nem lenne és ez így nekem nem éri meg. Ez baj?
A családomnak ez a pénz semmi, de ahogy írtam csak a legszükségesebbre kérek tőlük, másra nem.
Inkább vállalom, hogy spórolok az egyetemi évek alatt, minthogy semmi szabadidőm ne legyen. Ez baj?
Én is egyetemre járok és 22 éves vagyok.
Szóval nekem aztán nem lenne gond.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!