Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a csajról? 10-ből hanyas/volt-e már ilyen kaliberű barátnőtök? Ha igen, ti hogy néztek ki?
Csajok is válaszolhatnak, hogy mit gondolnak róla, de inkább pasik véleménye érdekel. Összességében mit gondoltok róla? Milyen kaliberű? Mennyire jön be nektek? Milyen pasit lehet egy ilyen csajhoz elképzelni? (külsőre)
Alacsony (170), de izmos pasiként van valami esély arra, hogy ilyen barátnőm legyen valaha? Azért kérdezem, mert akkor el kezdek kondizni, de tök feleslegesen nem fogom az időmet/energiámat pocsékolni, hogy utána meg ne legyen csajom. 24 vagyok és már szeretnék végre egyet én is magamnak, mert még sosem kezdeményeztem/ismerkedtem, de az utóbbi időben már kezd elegem lenni a szex hiányából. Légszíves prostival meg ne példálózzatok, mert egyrészt nevetséges rituálé 15k-t kiadni egy órára (ami havonta qrva nagy összeg összehasonlítva, hogy a barátnőmmel minden este dughatok), másrészt ilyen kínálat nem is nagyon van (ha igen akkor az méregdrága). Köszi a válaszokat.
Senkinek sincs ilyen alakja csupán genetikától. Én is megválogatom, hogy mit eszem, van étrendem, és edzek is, csak nem versenyszerűen, és nem ez az életem, erre céloztam. Össze-vissza evéssel, sportmentes életmóddal nem volt szép alakom nekem sem.
Azért nem valószínű (és remélhető), hogy lesz ilyen barátnőd (vagy leginkább semmilyen), mert láthatóan egy kis gyökér vagy, az egész hozzáállásodon látszik. Maximum nagyon buta nőt tudok melléd elképzelni, vagy olyat, akinek nem jut jobb. Úgy beszélsz a nőkről, mintha valami élvezeti cikkek vagy használati tárgyak lennének, nem emberek. A barátnő a szöveged alapján nem egy EMBER neked, aki SZERETSZ, akivel tervezed az életed, hanem egy ingyenprosti. Az meg ritka szánalmas, hogy csak a nők miatt vágnál bele a testépítésbe, igazi kis csicskára vall az ilyen, és nem mellesleg nem is fog így sikerülni. A másik meg, ami nem sok észről árulkodik, ez a külsőségesség, felszínesség. Nincs "kaliber", meg ilyen b_aromságok, ízlés létezik és vonzalom, ezért lehetetlen bejósolni, hogy kinek milyen férfi/nő fog tetszeni. Ez nem matematika.
Virág szép nő, de ez is szubjektív. Nekem semmiképp sem 10/10-es, de kinek mi jön be.
Kapás Bogitól viszont bármikor elolvadok...
Szerintem jó alakja van, ez még bőven belefér a sportos de nőies kategóriába. Vannak olyan női modellek akik már tényleg túledzik magukat, de ő igenis csinos.
Aki rendszeresen, napi szinten sportol, attól szerintem nem várható el, hogy kis törékeny alkata legyen... szerintem ez a lány bőven 30 felett is vonzó fog maradni.
Sok emberből meg csak az irigység beszél :))
/L
,,24 vagyok és már szeretnék végre egyet én is magamnak, mert még sosem kezdeményeztem/ismerkedtem, de az utóbbi időben már kezd elegem lenni a szex hiányából."
,,ami havonta qrva nagy összeg összehasonlítva, hogy a barátnőmmel minden este dughatok)"
Aztakva...:D Na az ilyen sz@rháziakkal sose állnék szóba.
Normális ember egy hörcsögről vagy egy kutyáról se beszél így.
A csaj meg csinos, szép. De egyébként nem nagy dolog egy ilyen kinézet, csak a magadfajta ingerszegény életű hulladékoknak.
Szívesen megnézném smink nélkül......
Végignéztem a linkelt videót és nálam 8/10, szép nőnek tartom, de nem mennék oda hozzá egy szórakozóhelyen. Az ilyen nőket műnőnek tartom, egy dolog motiválja, hogy jól érezze magát a bőrében, társként, partnerként nem tudom elképzelni.
A természetes szépségek jobban megfognak, a nőiesség, a kecsesség számomra alap, sokkal fontosabb hogy tudjon mozogni mint hogy kockás-e a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!