Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a csajról? 10-ből hanyas/volt-e már ilyen kaliberű barátnőtök? Ha igen, ti hogy néztek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Csajok is válaszolhatnak, hogy mit gondolnak róla, de inkább pasik véleménye érdekel. Összességében mit gondoltok róla? Milyen kaliberű? Mennyire jön be nektek? Milyen pasit lehet egy ilyen csajhoz elképzelni? (külsőre)

Alacsony (170), de izmos pasiként van valami esély arra, hogy ilyen barátnőm legyen valaha? Azért kérdezem, mert akkor el kezdek kondizni, de tök feleslegesen nem fogom az időmet/energiámat pocsékolni, hogy utána meg ne legyen csajom. 24 vagyok és már szeretnék végre egyet én is magamnak, mert még sosem kezdeményeztem/ismerkedtem, de az utóbbi időben már kezd elegem lenni a szex hiányából. Légszíves prostival meg ne példálózzatok, mert egyrészt nevetséges rituálé 15k-t kiadni egy órára (ami havonta qrva nagy összeg összehasonlítva, hogy a barátnőmmel minden este dughatok), másrészt ilyen kínálat nem is nagyon van (ha igen akkor az méregdrága). Köszi a válaszokat.

2018. jan. 2. 21:04
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te csak ezért sportolnál?

És gondolod, más elvárása nincs?

Azért kell neked barátnő, hogy minden este dughass? Meg felhozatal?

Ilyen aggyal tuti nem lesz barátnőd.

2018. jan. 2. 21:27
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

A fitneszmodellek egyikének sincs eredeti melle kérdező.

Ha kicsit értenél ehhez a sporthoz, akkor tudnád, hogy extrém alacsony testzsír %-ot kell tartani, ami nem tesz túl jót a melleknek, másrészt alkatilag is a "faros, bögyös" csajok nem túl jók benne, mert bármit csinálnak, nem fognak úgy kinézni, mint egy vékony lány.

Így aztán az összes komolyabb versenyzőnek meg van csináltatva a melle

2018. jan. 2. 21:28
 13/44 anonim ***** válasza:
Cuky Áfy, uh, te is edzel, te is gyúrsz? 💪 💪 💪
2018. jan. 2. 21:28
 14/44 A kérdező kommentje:

#5: Ezt kifejtenéd bővebben? xD

#10: Ha neked ez kigyúrt nő, akkor mi a véleményed erről?

[link]

Szerintem teljesen nőiesen izmos ez a kis szöszi.

2018. jan. 2. 21:30
 15/44 anonim ***** válasza:

Volt már gyúrós nő aki bejött, ő is nagyon tetszik. Nem volt még ilyen kaliberű barátnőm és nem is lesz.

A fitnesses lányok magukhoz hasonló sportrajongó férfit keresnek maguknak. Soha egyetlen ilyen kaliberű lányt nem láttam átlagos férfival.

16/44 anonim ***** válasza:
100%
Az alakja nagyon szép, az arca semmi különleges, egy átlagos csinos. (Egy fogszabályozás ráfért volna)
 17/44 Diavolino44 ***** válasza:
72%

Azert tegyuk hozza, hogy neki ez a munkaja, hogy jol nezzek ki, persze, hogy 28 evesen nem fog ugy kinezni mint az atlag.

Kerdezo mar az irasodbol latszodik ,hogy olcso suttyo vagy, szoval nem hiszem ,hogy 15k befektetesnel jobb ajanlatod lesz a jovoben..

2018. jan. 2. 21:34
 18/44 anonim ***** válasza:
91%

Számomra már kicsit túl izmos.

Azt meg tényleg senki nem vette észre, hogy az egyik szemhéja lóg? brrrr.

33N

2018. jan. 2. 21:42
 19/44 anonim ***** válasza:
40%

Azt gondolom róla, hogy tiszteletre méltó amit elért, szép alakja van, arcra is szép, de szerintem a feltűnő, festett szőke haj és a rengeteg smink nélkül kicsit jellegtelen lenne.

Én hobbi szinten sportolok, és negyedannyi energiabefektetéssel van hasonló alakom. Jó-jó, a karom, vállam közel sem ennyire izmos, vékonyabb karom van, a hasamon van MINIMÁLIS zsír, tényleg csak nagyon kicsi, pont annyira, hogy nem kockás (csak nagyon haloványan látszanak a kockáim), és estefele nem is tökéletesen lapos. Viszont a lábaim, fenekem 90%-ban ugyanilyen, a mellem pedig jobb, mert eredeti.

Arcra viszont teljesen más vagyok, külön világ, és nem hiszem, hogy ő lenne az egyetemes szexi nő, több féle nő is lehet ugyanolyan szép, kinek mi a zsánere.

Neked viszont soha az életben nem lesz ilyen kaliberű barátnőd. ;)

2018. jan. 2. 21:52
 20/44 A kérdező kommentje:

"Azt meg tényleg senki nem vette észre, hogy az egyik szemhéja lóg?"

Úristen ezek a részletek...

"...és negyedannyi energiabefektetéssel van hasonló alakom."

Örülj neki, hogy ilyen tökéletes a genetikád. Biztos nem tűnt fel, hogy bármiféle pozitív vélemény nélkül 4 soron keresztül sikerült elhenceg, hogy anyuci és apuci azon az estén milyen jó alapanyagot hozott össze neked.

Amúgy igazán kifejthetnéd, hogy miért nem lesz soha barátnőm, mert ez így egy légbőlkapott szófo**s, amit nem tudok komolyan venni.

2018. jan. 2. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!