Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány magyar közti szerelem működhet, házasság, együtt élés? Nektek be jönnek az olág cigány pasik?
Sok okosnak meselnek egy kicsit :)
4Evvel ezelott meg ismerkedtem akkori baratnommel,minden jott szepen sorba ahogy a nagy konyvben le van irva 6honap utan fekudtunk le,NEM soha nem eroszakoskodtam vele nem eroltetem vele soha a szexet es semmi mast.Minden heten penteken el vittem pizzazni etterembe mikor mi jott :) mindent meg adtam neki sulijahoz be jartam hozza,nyari gyakorlatrol kocsival hoztam haza el mentunk etterembe utana elmentunk kocsikazni.Soha nem csaltam meg soha nem vertem meg,veszekedesek vitak termeszetesen voltak mint mindenhol de meg akkor is en kezdemenyeztem a bekulest ha nem en voltam a hibas.El telt 4ev en meg mindig ugyan ugy szeretem o meg le sem szar minden napom gyotrelem,o meg le sem szar eli a vilagat :) en el akartam venni felesegul vele le elni az eletemet...szoval ennyit a sok fikazorol szanalmasok vagytok nem egy emberrol kellene velemenyt irnotok...ja meg azt hozza h az anyja termeszetesen tiltotta ellenem hangolta rendorrel fenyegetett engem :) 4evig voltam titokban egy lanyert :) sokan hulyenek neztek mondjuk az is voltam igy utolag de tiszta szivembol szerettem/em es turtem erte..es elviseltem ami volt ugy hogy ennyit rolatok okosak!! Valaszolo neked meg annyit hogy csak akkor akarj ilyen kapcsolatot ha tisztaban vagy a kovetkezmenyekre itt szuleidre gondolok! Hogy ha ki fogsz egy rendes sracot nem lesz rosszabb egy magyarnal!! 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!