Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a kiszemelt lány hogy nem vagyok férfi így! Igaza Lehet?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok és azt mondta a csaj hogy 185 cm alatt nincs férfi! Felháborító sztem.
Az összes nő ilyen?
2018. jan. 1. 13:22
11/15 anonim válasza:
Az a színész, aki az én személyes ízlésem szerint a világ legszebb pasija, történetesen 175 centi. (Családos ember egyébként.)
12/15 anonim válasza:
#13 Tehát híres, gazdag, és nem láttad soha élőben. Nem tudom, érzed-e, hogy sántít egy kicsit a példa.
13/15 anonim válasza:
Apám kb 165 centi és szerintem már jó ideje férfi :D Nem mellesleg első ránézésre nekem mindig jobban tetszettek az alacsonyabb termetű pasik, de nyilván ízlés dolga. A férfi jelző meg jó hogy nem a magasságtól érdemlődik ki.. aki ennyire felszínes, arra rá kell hagyni a hülyeségét.
14/15 anonim válasza:
Érdekes, hogy csak és kizárólag gyk-n láttam eddig példát olyan nőre, akinek tetszenek az alacsony férfiak.
15/15 anonim válasza:
Talán azért mert itt az ország minden részéből vannak emberek, sőt, külföldön élők is, nem egy városka vagy kerület női közül vagyunk. Továbbá lehet hogy nagy részünkhöz élőben oda sem mennél. Továbbá sokunknak nem az alacsony férfiak tetszenek hanem NINCS KIFOGÁSUNK a magasság ellen ha az legalább a miénket meghaladja. Társkeresőn lehet, hogy én is a 170-180 közötti tartományt nézném, de élőben egy 165 cm magassal hozott össze a sors. Nem a magassága miatt szerettem bele nyilván hanem annak ellenére. De neki jelleme is van, stílusa és intelligenciája. Ha ezeket nem tudod felmutatni, nem a magasságod miatt fognak elküldeni.Hidd el, egy nagyon helyes, stílusos pasit nem küld el egy nő, ha az illető legalább egy kicsit magasabb nála. Sőt, van olyan hogy még az sem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!