Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek melyik korban a legmagasabb a szexpiaci értékük?
A nőknek ilyen 22-23 évesen a legmagasabb az értékük, akkor kellenek a legtöbb pasinak. De 30 éves korukig még magas értékük van, afölött már nagyon értéktelenek. (Amúgy ez érezhető is a való életben, ne az itteni gyik-es feministákból indulj ki, hanem a valóságból)
Míg egy férfi fiatal korában még rendkívül értéktelen a szexpiaci téren. Nehéz partnert sőt még komoly kapcsolatot is találnia. Viszont ilyen 30 éves korától egészen 40 éves koráig fel megy az értéke a csillagos égig. Akkor már ők válogathatnak a nők közül, addig egyre csak sármosodnak, férfiasodnak, érnek mint a jó bor, és igenis számít, hogy a karrierjük csúcsát is akkor érik el.
14-48 között kb.
Ismerek egy nőt, aki 20 évesen finoman szólva sem volt vonzó, 40 évesen pedig mindenki utána csorgatja a nyálát, és fordítva is.
14? Az gyerek.
Ujevi bullshit kerdes.
Én most 25 évesen érzem, hogy igazán kellek a férfiaknak.
14 évesen észre sem vettek, még a középiskolás éveim alatt sem.
Akkoriban csak a komplexusos pasiknak kellettem és azoknak akik könnyen kaphatónak gondoltam engem.
Ezt csak úgy itt hagyom: [link]
1967. december 16-án született. De ti temessétek magatokat nyugodtan 25 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!