Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisebb mellű lányokkal kevésbé udvariasak a férfiak, mint a nagyobb mellűekkel?
Úgy tapasztaltam, hogy a férfiak sokkal kedvesebbek és udvariasabbak azzal a lánnyal, aki nagy mellekkel van megáldva, mint a kisebb mellekkel megáldottal.
Miért van ez?
Valóban ez a nőiesség mértéke?
Miért érek kevesebbet azért, mert csak 75A-s méretem van?
Leginkább érett férfiaktól tapasztalom ezt, 30-50 közöttiektől... kislánynak tartanak vagy miért viselkednek így?
Rám a buszon mindig azt mondják a nők pofátlan vagyok, hogy nem ajánlom fel az ülőhelyemet kérés nélkül.
Én meg úgy vagyok vele, mikor eltört a lábam nyílt töréssel bárkit kértem, hogy had ülhessek le sz***rtak rám, sőt 4 lány/nő el is küldött a búsba. Mit ne mondjak öröm volt közel 150km-ert állni 1 lábon, a mentősök viszont rendesek voltak kijöttek elém a buszmegállóba, nekik külön köszönet!
Kérdező sok feminista kimondottan besértődik, ha lekezelik őket holmi helyátadással, udvariassággal és fiús öltözködés esetén én is feltételezném, hogy baj lenne, ha udvariaskodnék veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!