Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mely nemzet vagy régió nőit tartjátok a legszebbnek?
Szerintem bár szépek a magyar nők, ez kétségtelen, de aki ezt szajkózza folyton, abból leginkább a patriotizmus beszél("Hajrá, magyarok!"), szóval túlzásokba nem szabad esni. A világszépe-versenyeken mégsem szerepelnek jól, viszont a dél-amerikaiak(Venezuela, Kolumbia, stb.) mindig. Sok szép nő van az oroszoknál és a skandinávoknál is, a brit vagy a német nők pedig közmondásosan csúnyák.
Nektek mely nemzet női testesítik meg az igazi szépséget?
én azt nem értem, aki az oroszokat tartja a legszebbnek. oroszország kibszott nagy, és legnagyobb része putri, az ott élők pedig igénytelenek és rondák. szóval ilyen gazdag fővárosi orosz nők oké, de az nem az átlag orosz.
akik között arányaiban sok a szép, azok a szlávok. a szláv nők jól szoktak kinézni. esetleg skandinávok, meg ahol egészségesen táplálkoznak és jó az életszínvonal. :D
"#12: a legszebb orosz lány, akit valaha láttam, egy Kazany melletti kis faluból származik."
"Kazán város az Orosz Föderációban, Tatárföld fővárosa. Oroszország hetedik legnépesebb városa. Kazán az ország egyik legrégibb települése, Szamara mellett a középső-volgai régió fontos kulturális, oktatási, politikai, pénzügyi, kereskedelmi és gazdasági központja.
Kazan igazi diákváros, ahol több egyetem, akadémia található több mint 140000 diákkal.
A város kulturális élete is igen gazdag, amiről opera, több színház, hangversenyterem gondoskodik. Ezeken kívül több múzeum is látogatható."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!