Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne így barátnőm?
Sajnos nem igazán vannak barátaim és az iskolán kívül sehová sem járok el. Sokszor ki sem mozdulok a házból. Sohasem voltam még szórakozni és nem is igazán vágyom rá. Attól félek a legjobban,hogy egyszerűen nem tudok miről beszélgetni egy lánnyal és nagyon hamar síri csönd lenne. Mivel egyáltalán nincsen tapasztalatom,hogy hogyan is kell ismerkedni és miről is érdemes beszélgetni a lányokkal így sajnos nem szoktam ismerkedni de még beszélgetni sem a lányokkal. Egy kicsit gátlásos is vagyok és sajnos nincsen önbizalmam. Ha szimpatikus lennék egy lánynak azt nem igazán tudnám elhinni és lehet csak a rosszat látnám benne. Az is hiheteletn számomra,hogy valaki esetleg szeressen. De valószínű,hogy ezeket a dolgokat csak bebeszélem és elhitetem saját magammal és lehet,hogy a félénkségen kívűl semmi baj sincsen velem. Mivel még sohasem voltam nővel de még közöm sem volt a lányokhoz ezért már nagyon sokszor megfordult a fejemben az a gondolat,hogy prostihoz fordulnék és hátha néhány gátlásomat le tudnám győzni mert sajnos ezen a téren is gátlásos vagyok. Persze azt tudom,hogy ennek következménye lenne mert ezek után egyetlen egy normális lány sem állna velem szóba.
Válaszaitok előre is köszönöm szépen.
Ja és bontsd le a célod kisebb feladatokra.
Egyszerre csak egy dologra koncentrálj de arra nagyon..
Ilyen fiatalabb korban baromira nem pártolom én sem a prostit, de rajtad kivételesen segítene... mert már attól parázol, ha ez a a szó eszedbe jut.
Ez is legyen egy is project. Csinálj tervet, papírra. Legyen ez egy küldetés, mint a PC játékokban. Képzeld el, hogy hitman vagy, egy titkosügynök. :D
Ki kell választanod a célszemélyt, kapcsolatbalépni vele telefonon... és virtuálisan meghódítani, majd levadászni. Első éles bevetésed, haver! Fogd fel játékként.
Lazulj le és felejtsd el, hogy ez a valóság. Vedd fel a kagylót, menj oda egy laza öltönyben, és James Bondként kefélt szét az orosz kémcsajt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!