Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne így barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne így barátnőm?

Figyelt kérdés

Sajnos nem igazán vannak barátaim és az iskolán kívül sehová sem járok el. Sokszor ki sem mozdulok a házból. Sohasem voltam még szórakozni és nem is igazán vágyom rá. Attól félek a legjobban,hogy egyszerűen nem tudok miről beszélgetni egy lánnyal és nagyon hamar síri csönd lenne. Mivel egyáltalán nincsen tapasztalatom,hogy hogyan is kell ismerkedni és miről is érdemes beszélgetni a lányokkal így sajnos nem szoktam ismerkedni de még beszélgetni sem a lányokkal. Egy kicsit gátlásos is vagyok és sajnos nincsen önbizalmam. Ha szimpatikus lennék egy lánynak azt nem igazán tudnám elhinni és lehet csak a rosszat látnám benne. Az is hiheteletn számomra,hogy valaki esetleg szeressen. De valószínű,hogy ezeket a dolgokat csak bebeszélem és elhitetem saját magammal és lehet,hogy a félénkségen kívűl semmi baj sincsen velem. Mivel még sohasem voltam nővel de még közöm sem volt a lányokhoz ezért már nagyon sokszor megfordult a fejemben az a gondolat,hogy prostihoz fordulnék és hátha néhány gátlásomat le tudnám győzni mert sajnos ezen a téren is gátlásos vagyok. Persze azt tudom,hogy ennek következménye lenne mert ezek után egyetlen egy normális lány sem állna velem szóba.

Válaszaitok előre is köszönöm szépen.

2017. dec. 29. 17:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja és bontsd le a célod kisebb feladatokra.

Egyszerre csak egy dologra koncentrálj de arra nagyon..

Ilyen fiatalabb korban baromira nem pártolom én sem a prostit, de rajtad kivételesen segítene... mert már attól parázol, ha ez a a szó eszedbe jut.

Ez is legyen egy is project. Csinálj tervet, papírra. Legyen ez egy küldetés, mint a PC játékokban. Képzeld el, hogy hitman vagy, egy titkosügynök. :D

Ki kell választanod a célszemélyt, kapcsolatbalépni vele telefonon... és virtuálisan meghódítani, majd levadászni. Első éles bevetésed, haver! Fogd fel játékként.

Lazulj le és felejtsd el, hogy ez a valóság. Vedd fel a kagylót, menj oda egy laza öltönyben, és James Bondként kefélt szét az orosz kémcsajt :D

2017. dec. 30. 01:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!