Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi gondoltok, hogy csendes, mosolygós, félénk lanyként lenne esélyem ugyanolyat találni, mint amilyen én vagyok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 11:22
11/21 anonim válasza:
#10 És? Hányat szeretnél? Nem csak 1 kell? :D
12/21 anonim válasza:
Szerintem lesz itt bőven jelentkező, főleg, ha pesti vagy. :)
13/21 A kérdező kommentje:
Így van csak egy kell.
2017. dec. 29. 12:29
15/21 anonim válasza:
Esélyed van, csak kevés. Ha mindketten félénkek vagytok, akkor nagy valószínűséggel egyikőtök sem mer majd kezdeményezni. Nem is hiszem, hogy célravezető lenne 2 teljesen egyforma típusnak kapcsolatba kerülni.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Majd keresgélek.
2017. dec. 29. 12:48
18/21 anonim válasza:
Csatlakozom az egyik korábbi válaszolohoz. Ezt a típus nagyon sok férfi keresi, pl én is. Viszont muszáj tenned azért hogy hasonlóan csendes fiút találj magadnak..jeleket kell kuldned neki, neki meg észre kell venni
19/21 anonim válasza:
Lenne esélyed igen.
Élőben biztos el tudod dönteni melyik az a pasi aki tettszik neked, félénk, visszahúzódó. Amint megvan a kiszemelt, keresd a társaságát, keltsd fel a figyelmét. Az a baj lehet nem fogja venni a lapot mivel félénk. Szerintem régebben én se vettem volna a lapot ha valaki úgy közeledett volna.
Szóval ha nem hív el, nem közeledik, simán elhívhatod te valahová. Nem kell hogy randi legyen, csak simán hogy mondjuk segítsen vásárolni, segítsen valamit elintézni, sok ilyen semleges dolog van találj ki valamit.
Én is egyébként egy csendes visszahúzódó nőt keresek, sajnos ritka, illetve annyi mindennek kell passzolni hogy működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!