Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudja, hogy szerelmes vagyok belé, de esze ágában
sincs viszonozni ezt, akkor miért tartja velem a
kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Igényt tart a barátságomra, rendszeresen járunk kettesben moziba, kajálni, kirándulni, különböző rendezvényekre. Azt mondja, hogy bennem minden olyan tulajdonság megvan, amitől két ember között működhet egy kapcsolat. Én odáig vagyok érte, hihetetlenül szerelme vagyok belé. Ő viszont nem akar semmit tőlem, és nem érdekli, hogy mennyi fájdalmat okoz ezzel nekem. Ennek ellenére továbbra is azt szeretné, hogy találkozunk, persze azt a bizonyos határt nem akarja átlépni.
Ha annyira kedvel, és olyan nagyra tart, miért nem hatja meg a szenvedésem? Miért nem mondja azt, hogy akkor inkább hagyjuk békén egymást?
Mivel tisztában van vele, hogy te mit érzel és szenvedsz, ennek ellenére ezt csinálja, szemétségnek tartom tőle; ilyen embert nem tartanék barátnak, mert nem az. Tetszik neki, hogy valaki ennyire odavan érte. Ennek tetjében még te is hagyod ezt neki. Csak rajtad áll, hogy befejezitek-e ezt és megkíméled-e magad a további szenvedéstől. Ő nem fog lekoptatni, mert simogatod az egóját és mindig ott leszel neki.
2017. dec. 29. 11:47
12/19 anonim válasza:
Hacsak nem zaklat annak ellenére, hogy világosan megmondtad, hogy nem akarsz barátkozni vele és menekülsz előle, nem az ő dolga. A te könnyen megoldható problémád, te döntesz.
2017. dec. 29. 14:28
13/19 anonim válasza:
Annak valóban nincs értelme örülnöd kérdező, hogy ilyen határozatlan vagy és hagyod magad kihasználni.
2017. dec. 29. 14:32
14/19 anonim válasza:
De korrektebb lenne, de ha te nem húzol határt a saját érzéseid miatt, miért ő húzna?
2018. jan. 2. 20:00
15/19 anonim válasza:
Ő megmondta mit szeretne tőled. Barátot.
Nagyjából ez válasz is a kérdésedre.
Te vagy az aki mást szeretne.
Most komolyan mit nem lehet ezen érteni?
Ja az, hogy baromira nem érdekli, hogy neked ez így gáz az azért elgondolkodtató, de te is mondhatod, neki, hogy köszi de barátként nem akarsz vele találkozni.
2018. jan. 2. 20:16
16/19 anonim válasza:
Óhh dehogynem lenne az igazàn akkor lenne veled korrektebb ha megmondanà annnak tudatàban hogy te szerelmes vagy belé ő meg nem.Magyarul ő azt nem tudja neked megadni amit te viszont igen.Ő nem mondja meg neked hogy ne talizzatok magyarul kihasznàl.Ez nem szerelem plàne az ő részéről biztosan nem.Én ismerkedtem egy pasival és a talink után 1nappal korrekten szépen leírta hogy nsgyon örült hogy megismert stb egyszóval nem húzta el a mézes madzagot nem hülyített .persze nem esett jól de még mindíg jobb mintha kétségek között hagyott volna igy magamban letudtam zàrni a dolgot .
2018. jan. 3. 08:35
17/19 anonim válasza:
Ha meg te nem tudsz barátkênt tekinteni rà akkor ilyen helyzetben sztem a tàvolsàg hozhat neked megnyugvást.Hidd el igy meg hogy vele vagy eljárkàltok 100-szor rosszabb.Ott van melletted de nem lehet a tied .Én nem talizgatnàk vele nem hitegetném magamat évekig hogy fog vàltozni a helyzet .
2018. jan. 3. 08:38
18/19 anonim válasza:
Lehet majd megsajnál és lefekszik egyszer kétszer veled aztàn meg közli hogy jajj bocsi de ên nem érzek barátsàgnàl többet .Aztàn meg majd talál egy pasast akibe totâl belefog zúgni te meg mindezt végig fogod n3zni .Hát ez csodàlatos .Majd esetleg10év mulva fogsz rádöbbenni hogy egy ilyen kapcsolatra pazaroltad el az életedet mikor ez idő alatt simàn talàlhattàl volna egy kedvesebb jószívűbb nőt aki elfogad és ugy szeret ahogy vagy és nem játtszadozik veled .Mondjuk ezt te tudod .
2018. jan. 3. 08:51
19/19 anonim válasza:
Ha mérnöknek akarsz jelentkezni egy cégnél, de megmondják, hogy csak takarítót keresnek, és te elfogadod a takarítói állást, az ő hibájuk, hogy elfogadják, és nem a biztonságiakkal dobatnak ki, hogy nehogy jelentkezz? Vagy rajtad múlik, hogy igent vagy nemet mondasz egy ajánlatra, ami nem tetszik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!