Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélyem hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélyem hogy egy erős jellemű NŐT találjak?

Figyelt kérdés

A környezetemben, közösségi terekben nincs ilyen. Erős jellemnek nem a feminazikat értem, hanem akiket nem lehet megingatni semmiben.

Mindezt csinos borításban 🙃35 éves korig

2017. dec. 28. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Miért akarsz ilyen nőt? Te milyen vagy?
2017. dec. 28. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
0%. Eros jellemu no van kb 100 az egesz orszagban ha az osszes korosztalyt nezzuk.
2017. dec. 28. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A te borításod milyen?
2017. dec. 28. 23:00
 4/12 A kérdező kommentje:

Ugyanilyen csak férfiban. És nálam nincs térítéken az "ellentétek vonzzák egymást" közhely. Nekem egy hozzám hasonlóra van szükségem, hogy tudjak kiben bízni végre, építkezni...

Ezek olyan dolgok amit minden jöttment nem tud benned felszínre hozni

2017. dec. 28. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
És mit jelent pontosan számodra a megingathatatlan? Olyan, aki a hülyeség mellett is kitart a végtelenségig, vagy ésszerű keretek között? Tehát ha pl. valamiben téved, azért beismerheti, és tanulhat belőle? Vagy legyen olyan makacs és egoista, mint nagyanyám?
2017. dec. 28. 23:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Ismerje be ha téved, én is megteszem. A bocsánatkérés se legyen egy "8. Világcsoda" szintű kérés. (nekem sem az)

Elég régóta vágyom olyan partnerre akivel építő jellegű vitákat lehet folytatni, de keményebb fába vágtam a fejszém mint gondoltam

2017. dec. 28. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol próbáltál eddig ismerkedni? Mik a kedvenc beszédtémáid?

Ha ezeket megadod, többet tudunk segíteni.

2017. dec. 28. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az ilyen ember, és nem könnyű egymásra találni.
2017. dec. 28. 23:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyetem,könyvtár,utca,bárok, szórakozóhelyek,plázák. Ugyanarról szeretek beszélni mint bármely másik élő ember,ebben nincs nagy különbség ;)
2017. dec. 28. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megmondani, ha százalékosan várod, hogy mennyi rá az esélyed :D Ahogy hozza az élet, tapasztalat alapján tényleg több a puhány alak, nők és férfiak terén is.

Én hasonló jellemű vagyok, határozott, tudom mik a céljaim és nem szeretem a "mindegy" határozatlan embereket, de én még fiatalabb is vagyok és ahogy látom, az én korosztályomban még nehezebb ilyen társat találni.

18/L

2017. dec. 28. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!