Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélyem hogy egy erős jellemű NŐT találjak?
A környezetemben, közösségi terekben nincs ilyen. Erős jellemnek nem a feminazikat értem, hanem akiket nem lehet megingatni semmiben.
Mindezt csinos borításban 🙃35 éves korig
Ugyanilyen csak férfiban. És nálam nincs térítéken az "ellentétek vonzzák egymást" közhely. Nekem egy hozzám hasonlóra van szükségem, hogy tudjak kiben bízni végre, építkezni...
Ezek olyan dolgok amit minden jöttment nem tud benned felszínre hozni
Ismerje be ha téved, én is megteszem. A bocsánatkérés se legyen egy "8. Világcsoda" szintű kérés. (nekem sem az)
Elég régóta vágyom olyan partnerre akivel építő jellegű vitákat lehet folytatni, de keményebb fába vágtam a fejszém mint gondoltam
Hol próbáltál eddig ismerkedni? Mik a kedvenc beszédtémáid?
Ha ezeket megadod, többet tudunk segíteni.
Nehéz megmondani, ha százalékosan várod, hogy mennyi rá az esélyed :D Ahogy hozza az élet, tapasztalat alapján tényleg több a puhány alak, nők és férfiak terén is.
Én hasonló jellemű vagyok, határozott, tudom mik a céljaim és nem szeretem a "mindegy" határozatlan embereket, de én még fiatalabb is vagyok és ahogy látom, az én korosztályomban még nehezebb ilyen társat találni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!