Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja a férfi hogy nem fog a csaj többre kelleni?
#3 ez egy elterjedt marhaság, több lánnyal feküdtünk le csak szexelni, és többtől többet akartam volna ha lehet... mert nem tudja a férfi, hogy nem fog többre kelleni, de ha csak szexről van szó, akkor azt beszéltük meg, de többet akar, akkor majd szól. Én is szólni akartam egy különlegesnek, de elkéstem...
Ha társat keres, és "csak szex"-el indít, akkor azért, hogy ne égjen be, ha a csaj a elutasítja a rendes kapcsolatot, hanem "ááá semmi gond én sem akartam többet".
Ezt általában csak annál tudják akit valamiennyire ismernek. Tudják, hogy jó a csaj, szexi, megmozgatja a fantáziáját de mivel már ismeri valamennyire tudja, hogy nem jön be a gondolkodásmódja vagy valami más benne ill. már tudja, hogy nem szerelmes a csajba hisz ismeri és ha eddig nem szeretett bele csak esetleg kedveli akkor tudható, hogy nem fog kelleni komoly kapcsolatra. Persze ez néha még ennek ellenére változhat ha a szex által közelebb jutnak egymáshoz és még jobban megnyílnak egymás felé.
Egy idegennel ezt nem lehet tudni, vele majd akkor derül ki ha megismerjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!