Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudja a férfi hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja a férfi hogy nem fog a csaj többre kelleni?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi beprobalkozik egy csajnal de úgy hogy konkrétan megmondja neki hogy csak szexet szeretne, honnan tudja a férfi hogy nem ez a lány lesz akitől majd többet is szeretne majd.Mért indít egy férfi egy csalnak egyből "csak" szexel" miközben keres tarsat magának
2017. dec. 26. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Onnan tudjuk, hogy az ilyen csajok akiknél ezzel bepróbálkozunk, szemmel láthatóan átlag alattinál kevesebb IQ-val rendelkeznek.
2017. dec. 26. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ezt nem szoktam tudni előre. De akivel még beszélgetni is jó, attól többet akarok.
2017. dec. 26. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Lényegében annyi hogy aki hamarabb ismerteti meg a testét mint a személyiséget a pasival azzal nem is akarnak szexnel tobbet. A masik h azt érzékeltetik hogy ugyanilyen konnyen mas pasi is megkaphatja őket.
2017. dec. 26. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 ez egy elterjedt marhaság, több lánnyal feküdtünk le csak szexelni, és többtől többet akartam volna ha lehet... mert nem tudja a férfi, hogy nem fog többre kelleni, de ha csak szexről van szó, akkor azt beszéltük meg, de többet akar, akkor majd szól. Én is szólni akartam egy különlegesnek, de elkéstem...

Ha társat keres, és "csak szex"-el indít, akkor azért, hogy ne égjen be, ha a csaj a elutasítja a rendes kapcsolatot, hanem "ááá semmi gond én sem akartam többet".

2017. dec. 26. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt általában csak annál tudják akit valamiennyire ismernek. Tudják, hogy jó a csaj, szexi, megmozgatja a fantáziáját de mivel már ismeri valamennyire tudja, hogy nem jön be a gondolkodásmódja vagy valami más benne ill. már tudja, hogy nem szerelmes a csajba hisz ismeri és ha eddig nem szeretett bele csak esetleg kedveli akkor tudható, hogy nem fog kelleni komoly kapcsolatra. Persze ez néha még ennek ellenére változhat ha a szex által közelebb jutnak egymáshoz és még jobban megnyílnak egymás felé.

Egy idegennel ezt nem lehet tudni, vele majd akkor derül ki ha megismerjük egymást.

2018. szept. 26. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!