Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon okos, intelligens férfiak valóban nem olyan határozottak, magabiztosak?
Szerintem ez nem oszlik meg így, esetleg inkább fordítva. A határozott, magabiztos férfiak körülöttem mind kifejezetten intelligensek(magas iq szint), egy kettő buta van közöttük csak. Ők általában hangosabbak és erőszakosabbak is a magabiztosság mellé.
Gyámoltalan, határozatlan férfiak között több a buta szerintem, egy két értelmest ismerek csak.
Viszont amit megfigyeltem, hogy a csendes határozatlan férfiak titokban mindig többet gondolnak magukról.
Vegyesen ismerek mindenféle férfit.. aki sikertelen volt az életben a határozatlansága miatt, az mindig úgy látta, hogy a világgal gond van, hogy nem értékelik az ő zsenialitását/személyiségét.
Amíg a magabiztos férfiak kettesben 20 percig próbálgatják a szetteket egy állásinterjúra, vagy tanácsot kérnek x meg y esetben.
A határozatlan "nyomi" srácol bezzeg ezerrel osztogatják a kéretlen tanácsokat.
Szóval furcsa ez az egész.. nekem összességében több pozitív tapasztalatom van a sikeres, határozott férfiakkal.
Talán annyi pluszt tudnak a határozatlan férfiak, hogy hosszabb beszélgetésekre és lelkizésekre hajlandóak. A magabiztos pasinak elég egy mosoly, egy érintés, egy kedves szó, és helyrebillennek. Ezt várják fordítva is a lánytól, kikészülnek, ha a másik nem jön helyre csettintésre.
"Az IQ teszt mindent mér csak a valós intelligenciát nem. Csupán matematikai képességeket mér, térlátást stb. Viszont a legfontosabb tulajdonságot, az érzelmi intelligenciát nem tudja mérni. Tehát aki szerint az az intelligens ember, akinek magas az IQ-ja, nagyon rossz úton jár.
"
Ez valamelyest igaz. Ráadásul kimutatták, hogy azoknak kedvez a teszt, akik hasonló háttérkultúrával jönnek, mint a teszt megalkotói.
Ettől függetlenül, az Iq és Eq is fontos. Egyik hiányában sem keresek partnert.
AZ is igaz, magam is írtam, sok helyzetben nincs idő mérlegeleni, hanem azonnal dönteni kell. De ezt is egy okos ember fogja jobban megtenni.
Ez csak az én dolgom, nem keresek olyant, aki egy primitív IQ teszten elhasal. Sorry, de nem.
Nem olvastam végig a rengeteg választ, lehet már többen is írták ezt, de szerintem egy intelligens ember először gondolkodik, több szemszögből átgondol egy dolgot, finomabban fogalmaz. Ez nem azt jelenti hogy bizonytalanság lesz bennük, egyszerűen csak az van amit írtam.
Egy kevésbé okos talán hamarabb rávágja a dolgokra a maga egysíkú nézőpontja által felállított véleményét.
Mondjuk tényleg több buta embert ismerek,akinek a nagy semmire van hatalmas egója.
Az én párom kifejezetten okos,mégis ki tud állni magáért ha kell és amúgy se egy xarfaxú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!