Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy - mindenféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy - mindenféle negatív érzés nélkül - nem tartom egyenrangúnak a nőket a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki instant rákattintana a "behajtani tilos" ikonkára, hogy nem az oldalra való a kérdés el kell áruljam hogyan is gondolkodok. Ha egy fiúval/férfival beszélgetek akkor totális közömbösséget érzek és abszolút nincsenek más gondolataim, de hacsak egy csaj rámpillant, akkor egyből a szex jut eszembe, elkezd gyorsabban verni a szívem, zavart leszek és néha még fel is áll. Egyszerűen nem tudok nem arra gondolni, hogy milyen lehet vele az ágyban és minden más nem érdekel amit csinál. Ezért sem tudom komolyan venni, ha egy csaj dühös/szomorú/fáradt/félszeg vagy beteg mert mindig a szexuális gondolataim törnek felszínre. Mint amikor szemkontaktust veszel fel a nő melleivel és gőzöd sincs róla mit beszél. Csak az én esetemben annyi a különbség, hogy ez egy szimpla pillantástól előjön. Egyszerűen csak ezekre tudok gondolni. Még a csúnyább csajok esetén is előjön valamiféle szexuális perverzió. Nagyon előnytelennek kell lennie ahhoz egy csajnak, hogy szexuális értelemben közömbös legyen számomra. Szerintetek ez normális? 24 vagyok és sosem volt még barátnőm, ugyanakkor nem is tartanám magamat kiéhezettnek, mert a libidóm sem tökéletes.

2017. dec. 26. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Azok, akik szerint kérdező csak sima szexuális vonzalomról beszél, amit mindenki ugyanúgy megtapasztal; nem...

"nem tudok nem arra gondolni, hogy milyen lehet vele az ágyban és minden más nem érdekel amit csinál. >>>>és minden más nem érdekel amit csinál<<<<"

"Ezért sem tudom komolyan venni, ha egy csaj dühös/szomorú/fáradt/félszeg vagy beteg mert mindig a szexuális gondolataim törnek felszínre."

Ha ti emberileg nem nézitek semmibe azt, akit szexuálisan vonzónak tartotok, akkor veletek is baj van.

2017. dec. 26. 17:08
 12/16 Lazy Lover ***** válasza:
12%
Igen 1 nő sose lesz egyenrangú 1 fèrfival
2017. dec. 26. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

# 12

Miért is? xD

2017. dec. 26. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

"Igen 1 nő sose lesz egyenrangú 1 fèrfival"

Így van, sokat kéne még lejjebb mennie ahhoz, hogy ezt elérje :)

2017. dec. 26. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, akkor a disznókat egyenrangúnak tartod, mert rájuk nem áll fel?
2017. dec. 26. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Hát, nálad sok nő felsőbbrendű, te utolsó tetves selejt.

És a kérdezőnél is, aki full beteg. "Ezért sem tudom komolyan venni, ha egy csaj dühös/szomorú/fáradt/félszeg vagy beteg" - ez a mondat mindent elárul. Ennél azért nem nehéz felsőbbrendűnek lenni.

2017. dec. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!