Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk miért vannak kiakadva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért vannak kiakadva, hogy a lányok csak számukra jól kinéző pasikkal akarnak járni/szexelni, amikor ők sem jönnek össze számukra csúnya lánnyal?

Figyelt kérdés
Itt sírnak mindig, hogy azok a szemét nők csak jó pasikkal állnak szóba, na de ezek a szemét nők mind gyönyörűek és tökéletesek. Egy átlagos vagy csúnyább lányra rá se néznek. A nőktől elvárják, hogy ők ne nézzék a külsőt, de ők még felszínesebbek is...
2017. dec. 25. 20:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%
#26: de most költsek ilyen baromságokra, ha nőt akarok? Megkeresek havi egy milliót, de igyekszem olcsóbb helyeken (Zara, stb) ruhát vásárolni, inkább taxizom, nem veszek kocsit, külföldi utazásokon meg nem azzal vagyok elfoglalva, hogy tökéletes szelfit csináljak. Nekem ez olyan mesterkéltnek tűnik.
2017. dec. 25. 21:47
 32/41 anonim ***** válasza:
81%

25-ös zseniális magyarázat az hiba áthárításásra.

Azért nem kell átlagos vagy alatti pasi mert az tudvalevő(nyilván nem mondja meg a szemét nyiltan) nem kaphatta meg a fullos modell bigét ,mivel azok csak fullos modelsrácokkal kavarnak,tehát ez azért velem mint átlag csajjal kezd ki nyilván, mert nincs jobb lehetősége. Ezért besértődök és elhajtom és még le is köpöm :D

Olyan vicces ,igai női logika.

Örültség, de van benne rendszer.

2017. dec. 25. 21:49
 33/41 anonim ***** válasza:

31 -es ismered a mondást a jó borról aminek nem kell cégér?

Na ezt felejtsd el mert kamu. Bármelyik marketinges megmondaná..

2017. dec. 25. 21:51
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha elkezdeném hülyeségre szórni a pénzt és instagram-celebeskedni, akkor inkább lennék nevetséges, mint vonzó. :D Soha nem voltam egy népszerű alak, de mondjuk az a full visszahúzódó srác sem.
2017. dec. 25. 22:04
 35/41 anonim ***** válasza:
74%
Az a vicc ,hogy ugyanerre a középgyenge nőre aki elhajtja az átlag férfit,fent vázolt okokból,ráhajt valami miatt a helyi menő szépfiú -mert éppen le kell öblítenie a sok kaviárt egy kis zsíroskenyérrel-, na akkor az a középgyenge lány egyből azt hiszi ő a menő királylány hiszen járt vele és meghágta a menőcsávó. Ezzel egyből olyan ego tuningot kap,hogy ha ki is hajítja megcsalja hamarosan a menőjenő, utánna minimum az marad a nőnek az elvárt szintje ,kevésbé jó palira rá se néz, neki jár a 10/10es cucc, hisz egyszer már megvolt hogy érné be kevesebbel.
2017. dec. 25. 22:27
 36/41 anonim ***** válasza:
62%
Így,ahogy írod 35-ös! Úgy hogy én a nők helyében,ha erről van szó,hogy ki miért,mi alapján választ párt, mélyen kussolnék,lapítanék,hazugságokkal meg sem próbáékoznék,mert már senki nem veszi be a hülyeséget. Az életben teljesen mást tapasztalni,mint amit itt előadnak.
2017. dec. 25. 22:31
 37/41 anonim ***** válasza:
74%
Keveritek azt, hogy a nőknek a férfiak mekkora része jön be első ránézésre, vagyis külsőre, meg azt, hogy mekkora részével jönnének össze.
2017. dec. 25. 22:45
 38/41 anonim ***** válasza:
62%
37-es! Az a baj,hogy ha egy nőnek egy férfi nem jön be első ránézésre,onnantól bukta az egész. Még ha van annyira "jófej" a nő és felajánlja a barátságot,akkor is hiába a jó személyiség, stb.azzal a szöveggel fog elutasítani,hogy ne rontsuk el a barátságot. Az ilyen mesékben meg nem kell hinni,hogy "először egyáltalán nem jött be a párom,de megismertem és beleszerettem a személyiségébe."
2017. dec. 25. 23:05
 39/41 anonim ***** válasza:
#35-ös: Ez nem így van. Az egyéjszakás kalandok után sok nőnek lesz egy kis ömbizalomhiánya, azon gondolkodnak hogy miért nem keresi őket az a férfi megint, vajon nem volt jó az ágyban, nem is olyan jó nő? Az átlaglányokra pont nem jellemző, az egyéjszakás kaland.
2017. dec. 26. 00:23
 40/41 anonim ***** válasza:
54%

Ennyi hülyét is csak itt lehet találni, ezen az oldalon. Én is itt vagyok, szal ja én is hülye vagyok.

Uraim, hölgyeim ki ismeri saját magát, ki hiszi azt, hogy ismeri a másik nemet. Uraim, melyikőtök tud udvarolni, hölgyeim, ki tudja fogadni az udvarlást, kinek van türelme ismerkedni? Ezt úgy otthon csendesen nézzétek végig.

Pontozgatjátok magatokat, a másik oldalt, ez alapján "jár" neketek a pár. És tényleg egy felszínes, huspiaccá vált a párkeresés. Nulla kitartás, ön- és a másik megbecsülése, rohanás, görcsölés.

Anno, amikor a páromat megismertem, akkor másfél hónap volt, mire leszólítottuk egymást, randiztunk, csattant az első csók, de fél év volt mire lefeküdtünk. Nem hisztiztünk, mert nem írt, hogy egyedül is szeretne lenni, hogy van a másikon kívül is élete, ennek hét éve, együtt élünk. Bizalmat, barátságot, vágyat építettünk, és nem rohantunk, csak legyen valaki mellettünk. Ma is csapjuk egymásnak a szelet, annyi a különbség, hogy ha randira készülünk akkor egyszerre bohóckodunk a tükör előtt. És fent tartjuk a varázst.

És kérdezem én, mekkora az esélye, hogy ha két mosolyalbum nő a metrón összemosolyog, annak ez lehet a vége? Ti meg, mint faszentek csak várjátok a sültgalambot, ja, hogy csalódni lehet, na és? Számtalan lehetőséget löktök el magatoktól önként, pedig "felesleges" köröket se kellene futkosnotok, hogy na vajon ő csak alapból mosolyog vagy vonzónak is láthat, és generáljátok magatoknak feleslegesen a nemvagyoknekielégjó mentalitást.

2017. dec. 26. 07:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!