Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért vannak kiakadva, hogy a lányok csak számukra jól kinéző pasikkal akarnak járni/szexelni, amikor ők sem jönnek össze számukra csúnya lánnyal?
25-ös zseniális magyarázat az hiba áthárításásra.
Azért nem kell átlagos vagy alatti pasi mert az tudvalevő(nyilván nem mondja meg a szemét nyiltan) nem kaphatta meg a fullos modell bigét ,mivel azok csak fullos modelsrácokkal kavarnak,tehát ez azért velem mint átlag csajjal kezd ki nyilván, mert nincs jobb lehetősége. Ezért besértődök és elhajtom és még le is köpöm :D
Olyan vicces ,igai női logika.
Örültség, de van benne rendszer.
31 -es ismered a mondást a jó borról aminek nem kell cégér?
Na ezt felejtsd el mert kamu. Bármelyik marketinges megmondaná..
Ennyi hülyét is csak itt lehet találni, ezen az oldalon. Én is itt vagyok, szal ja én is hülye vagyok.
Uraim, hölgyeim ki ismeri saját magát, ki hiszi azt, hogy ismeri a másik nemet. Uraim, melyikőtök tud udvarolni, hölgyeim, ki tudja fogadni az udvarlást, kinek van türelme ismerkedni? Ezt úgy otthon csendesen nézzétek végig.
Pontozgatjátok magatokat, a másik oldalt, ez alapján "jár" neketek a pár. És tényleg egy felszínes, huspiaccá vált a párkeresés. Nulla kitartás, ön- és a másik megbecsülése, rohanás, görcsölés.
Anno, amikor a páromat megismertem, akkor másfél hónap volt, mire leszólítottuk egymást, randiztunk, csattant az első csók, de fél év volt mire lefeküdtünk. Nem hisztiztünk, mert nem írt, hogy egyedül is szeretne lenni, hogy van a másikon kívül is élete, ennek hét éve, együtt élünk. Bizalmat, barátságot, vágyat építettünk, és nem rohantunk, csak legyen valaki mellettünk. Ma is csapjuk egymásnak a szelet, annyi a különbség, hogy ha randira készülünk akkor egyszerre bohóckodunk a tükör előtt. És fent tartjuk a varázst.
És kérdezem én, mekkora az esélye, hogy ha két mosolyalbum nő a metrón összemosolyog, annak ez lehet a vége? Ti meg, mint faszentek csak várjátok a sültgalambot, ja, hogy csalódni lehet, na és? Számtalan lehetőséget löktök el magatoktól önként, pedig "felesleges" köröket se kellene futkosnotok, hogy na vajon ő csak alapból mosolyog vagy vonzónak is láthat, és generáljátok magatoknak feleslegesen a nemvagyoknekielégjó mentalitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!