Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért vannak kiakadva, hogy a lányok csak számukra jól kinéző pasikkal akarnak járni/szexelni, amikor ők sem jönnek össze számukra csúnya lánnyal?
Mert álszent kutya világ ez Vinegár. Kifelé mesevilágot ámítást mutatnak, a valóság és a gyakorlat meg szöges ellentéte ennek.
Hogy miért van ez nem tudom,talán a gyerekkori mesék idealizált világát akarja átmenteni az ember a felnőtt létbe.Pedig gyarlók és megalkuvók az emberek ,de ki nem mondanák ezt még egy netes fórumon se.
De ér, csak ez inkább emberfüggő, hogy hogyan hízik ugyanattól. Van egy férfi a városban egy négytagú családnak megfelelőt eszik és alig 50 kg, igaz elvileg "gyomorbeteg". Más meg egy kis bónusztól +2 kg, sok bónusztól +5 kg. Nem nemfüggő dolog ez, csak szép az elvárás emiatt, hogy a férfi legyen vékony és izmos egyszerre, ami a fiatal romáknál pl. alap-alkat (aztán a legtöbb elhízik úgy 30 után), de másoknál nem.
8-as, hányni tudnék az ilyentől, amikor egy pasi csak azért próbálkozna be nálam, mert a széphez nem érhet fel, én meg átlagosként megfelelnék neki erre-arra.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül és érzi ezt rajtam kívül még pár lány, ezért nem adnak neked esélyt.
21-es akkor valamit nem jól csinálsz. Mutatni is kell a pénzességet, nem csak otthon ránézni a bankszámlaegyenlegre és konstatálni, hogy hú hát én bitangúl pénzes vagyok.
Villantani kell.
Uncsi tudom, de menő kocsi, menő ruha, fullos kégli,megfelelően beállított face adatlap utazási képekkel drága hobikkal , és olyan nincs hogy erre nem találsz nőt,ha igazán keresel.Hacsak nincs valami olyanszintű deformitásod ami teljesen taszító lenne,pl a füledből nő ki az orrod.
Ajánlom mindenki figyelmébe azt a két tesztet amikor nőnek adják ki magukat és szexet akarnak és azt amikor férfinak és szintén szexet akarnak.
Ha valaki nem akarja ezt kipróbálni akkor azoknak elárulom, hogy mi az eredmény. Ha nőnek kiadva magukat próbálnak meg szexhez jutni akkor körülbelül mindegy, hogy hogy néznek ki. Ha férfinak akkor még sok esetben az sem elég, ha jól néznek ki. Kevésbé jól kinéző férfinak meg egyáltalán nem érdemes kiadni magukat, mert abból nem sok minden lesz.
Én kipróbáltam már ezt társkereső oldalakon. Nem meglepő az eredmény. A legjobb az volt amikor kép NÉLKÜL gazdag férfinak adtam ki magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!