Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 évesen otthagyjam a pasimat, ha nem akar gyereket?
És másfél év után derült csak ki, hogy ő nem akar gyereket, te pedig igen?M
Két felnőtt embernél már az első fél évben tudni kéne, hogy mit terveznek a jövőben, ilyen családtémában.
Mindenképpen szakíts, mert nem egyezik a jövőbeni tervetek.
Egy 43 éves nő eleve nem kelendő. No pláne gyerekes tervekkel. Ha lesz is másik kapcsolatod. Már kb lejárt az időd.
Ezt optimálisan 25 és 37-8 között kellet volna.
30 F
Amúgy tényleg, ez olyan mint amikor valaki 30 évesen veszíti el a szüzességét.
Nem gáz, de tényleg, mit csinált az elmúlt X évben?
Hajszolta a pénzt, 4 fal között ült? De most komolyan, vénszűzként kérdezem a sorstársaimtól, mert én legalább próbálkoztam.
Most 43 éves vagy. Szakítasz. Mire összekaparsz egy pasit aki kb 45 éves és (még) akar gyereket, az nem 1-2 hét lesz... Összejöttök, jártok, összeköltöztök...Ez a folyamat sem 1-2 hét. Szóval kb 46 éves korod körül akarsz gyereket szülni?
56 leszel, amikor a gyerek 10 éves lesz... 66 mire 20...
Én ennyi idősen már nem hiszem, h otthagynám a pasimat a helyedben.
Talán lenne esélyed. TALÁN.
Rohadt nehéz összeszedni 43-45 körüli pasit aki normális és benne lenne a gyerek témában. Bár ha nem válogatsz és bárki megfelel, jobbak az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!