Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarlásnál meddig érdemes kitartónak maradni, honnantól zavaró a lánynak?
Ha fiúként sikerült szimpátiát ébreszteni a lányban, de nem érzem, hogy egy találkozóra nyitott lenne, meddig érdemes próbálkozni, beszélgetést kezdeményezni? Tapasztalat volt már olyan, hogy a lány nem akart ismerkedni, se találkozni, a vége kapcsolat lett, de most valahogy nem tudok kiigazodni a jelenlegi lánynál.
Elhívhatnám valahova konkrét válaszért nyilván, de ez a kérdés arra irányul, hogy meddig érdemes ismerkedni próbálni, hogy szimpla szimpátiánál több legyen, ő is akarjon közös programot? Anélkül, hogy a tolakodásommal taszítóvá válnék.
Ez jó kérdés haver. Én egy régi ismerős lányt próbáltam elhívni, akit évek óta nem láttam, de összefutottunk véletlenül.
Érdekes hogy hajlott/hajlik rá, de valahogy nem akar összejönni. Én már részemről kezdek beleunni, nagyjából ki is fogytam a témákból, amiről neten lehet beszélgetni...
Azért annyira nem kell rápörögni a témára. Ezeknek a dolgoknak normál esetben teljesen naturálisan kéne működniük. Ha meg van a szimpátia, egyedülállóak vagytok, van vonzódás, akkor aki köröket futtat, azt gyorsan hanyagolni kell.
Egy randevú, személyes ismerkedés nem a világ, aki ebben is kéreti magát azt én a helyedben kerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!