Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya srác lehetek ezért nincs sikerem a társkeresőkön? Képek priviben.
Feltettem magam pár társkeresőre,többek közt a Tinderre is.
Olvasgatom itt is,hogy más férfiaknak több tucat match-ük van hetente,nekem viszont 3 hónap alatt maximum 4 volt.
Most az utolsó match-nél ráadásul törölt a csaj mielőtt még ráírhattam volna.
Tinderen kívül is feltettem magamat még pár társkereső helyre,de ott sem volt több sikerem.
Badoon fizettem is azért,hogy küldhessek üzeneteket,de ott sem válaszoltak a nők.
Próbáltam nem sablonleveleket írni,de azzal sem jártam sikerrel.
Ennyire csúnya lennék vajon?
Vagy inkább az a baj,hogy sokkal több férfi van ezeken a társkereső oldalakon,mint nő és emiatt sokkal többet válogatnak a nők?
Akinek kell annak küldök képeket privátban.
Egyszerűen érthetetlen, hogy mi nem megfelelő rajtad. Oké, nem tetszhetsz minden nőnek, mert más az ideáljuk.
Szerintem egy teljesen normális fiatal srác vagy.
Inkább tényleg az lehet, hogy a nők elvárásai vannak az egekben a külsőt illetően. Biztos van akinek bejössz, de nem tartozol a top jó pasik közé, így nehezebb megtalálnod azokat akiknek bejössz. Társkeresőn meg szinte biztos, hogy csak a legjobbakkal törődnek. Élőben szerintem többre jutnál.
"Inkább tényleg az lehet, hogy a nők elvárásai vannak az egekben a külsőt illetően"
egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!