Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya srác lehetek ezért nincs sikerem a társkeresőkön? Képek priviben.
Feltettem magam pár társkeresőre,többek közt a Tinderre is.
Olvasgatom itt is,hogy más férfiaknak több tucat match-ük van hetente,nekem viszont 3 hónap alatt maximum 4 volt.
Most az utolsó match-nél ráadásul törölt a csaj mielőtt még ráírhattam volna.
Tinderen kívül is feltettem magamat még pár társkereső helyre,de ott sem volt több sikerem.
Badoon fizettem is azért,hogy küldhessek üzeneteket,de ott sem válaszoltak a nők.
Próbáltam nem sablonleveleket írni,de azzal sem jártam sikerrel.
Ennyire csúnya lennék vajon?
Vagy inkább az a baj,hogy sokkal több férfi van ezeken a társkereső oldalakon,mint nő és emiatt sokkal többet válogatnak a nők?
Akinek kell annak küldök képeket privátban.
Jó adottságaid vannak, de nagyon irritálónak látszol, biztos nem jönnénk ki egymással.
Csinálj jobb képeket, és szedd le azt a bajuszt. Vagy rendes borostát hagyj, vagy semmilyet. Inkább semmilyet, keskeny az arcod, nem áll túl jól.
Csinálj normális képeket magadról.
Nem a te állítólagos csúnyaságodon múlik,hanem azon hogy az összes társkereső oldal kamu és csak a pénz tárcádra hajaznak!
Tapasztalatból írom,pedig én éppen a jóképű kategóriába tartozom és nekem sem sikerült ezeken az oldalakon még senkivel sem összejönnöm!
Hát ennyi!
Szedd le az arcszőrzetet, válassz ilyen frizurát, vagy picit hosszabbat és akkor be tudod lőni, hátul viszont mindenképp legyen felnyírva, mert ez a mostani nagyon rosszul áll.
Válassz sötét színű ruhákat, amik nem élénkek, mert a bőrszínedhez/hajszínedhez/szemszínedhez ezek mennek. Ne vegyél fel ilyen rövid nadrágot ilyen hosszú pólóval, aránytalanul elnyujtja a felsőtested. Nagyon vékony vagy, ne tapadjon a testedre a ruha anyaga, de ne is lötyögjön. Kerek nyakú pólókat válassz, a hegyes arcodhoz jobban fog állni.
Nem tudom hány éves vagy, de kissrácnak nézel ki, mondjuk 20nak. Arrogánsnak látszol, okoskodónak tűnsz és valami furcsa van a tekintetedben, talán megszállottság vagy rosszindulat, nem tudom megfogalmazni. Szemüvegből a közepes méretű szögletes, vastagabb, sötét kerettel áll jól.
Nem nekem kell szimpatikusnak lenned, attól, hogy számomra nem tűnsz szimpinek, másnak lehetsz az álomférfija. Az adottságaid jók, a változtatásokkal, esetleg minimális extra izommal simán 8-9 lennél a 10es skálán.
A képek borzasztóak, azt gondolom nem kell magyarázni. Nem műtermi kép kell, hanem kellő távolságból készült kép, normál fényekkel, előnyös pózban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!