Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Penzugyes, marketinges, kozgazdasz csajokkal milyenek a tapasztalataitok?
Volt egyszer egy penzügyeskent vegzett lakotarsam, aki emlitette nem tudna komolyabb kapcsolatot elkepzelni kb egyikükkel sem, mert annyira karrieristak, hogy nem tudna elvisleni ezt a tulajdonsagukat. Illetöleg gondolom csak olyannak ajanlana öket komoly kapcsira akiknel ez nem problema.
Velemenyek, ellenvelemenyek?
Nyilván nem mind, de való igaz, hogy a legtöbb karrierista, amiért meg is tesz bármit, szal a főnöknek a legtöbb tuti megvan
Mellé egyébként se hűségesek
Most pénzügyes, vagy marketinges?
Minegyik képzésben oktatok, de ilyesmi nem téma sehol.
Bármilyen szakmájú lehet ostoba és kedves is
Hát én nem feküdtem ki a pozicióm, mégis. Ellenben sokat dolgoztam, ls tanultam és tanulok most is.
Nem hencegek vele, nem ez határoz meg engem, mert elsőre de századszorra se mondod meg rólam, hogy mit dolgozok,milyen pozícióban. Azért mert ezt a pályát választottam, miért ne lehetnék csak egy mosolygós egyszerű nő?
A munkahely szrságai odabent maradnak, amikor kilépek az irodából és nem a Nav határidőn kívül más miatt egy percig sem maradok bent. És képzeld családom van, akikhez hazajövök. Az, hogy titeket díszlibákkal fúj össze a szél a ti bajotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!