Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglik, nem érzitek úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik, nem érzitek úgy hogy karácsony pár nélkül elszomoritó?

Figyelt kérdés
Én tökre így érzem magam,szóval az időm legjavát munkával,kockulással töltöm,meg hajtóm az autóm.Jó lenne egy pár,de az exem véget félek hogy nem találok olyan lányt,akit nem kell kérni hogy pl megöleljen hanem magától megteszi.Nem nyavalygásnak szántam,csak jól esett magamból kiírni.
2017. dec. 22. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Párok jönnek-mennek. Szülők egyszer mennek, nem jön helyettük senki.
2017. dec. 22. 22:50
 12/20 Clay Morrow ***** válasza:
65%
Egyáltalán. Csomó teher leesik a vállról. Nem kell a csajszi családjához átmenni, azokkal is szervezgetni, nem kell ajándékot venni, nincs kivel veszekedni.
2017. dec. 22. 23:14
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
Nekem a karácsony a családról meg a rokonokról szól, ilyenkor eszembe se jut, hogy nincs pasim.
2017. dec. 23. 01:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. dec. 23. 06:49
 15/20 anonim ***** válasza:
akik nemmel válaszolnak, önámítók.
2017. dec. 23. 16:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezen gondolkodtam:D igaz én még elég fiatal vagyok, és van még időm megtalálni a párom, de így, hogy nagyon rossz a családi kapcsolatom, így mégjobban előjön ez az érzés, hogy milyen jó lenne tartozni valakihez..mert ugye a barátok hiába vannak most, mindenki a családjával tölti az ünnepet, és elég nehéz kibírni egy rossz család mellett ahol csak a vita megy mindenen.

A karácsony csak arra emlékeztet, hogy mennyire is egyedül vagyok.

De türelmes vagyok, és megvárom a megfelelőt, karácsony ide vagy oda.

2017. dec. 23. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

"milyen jó lenne tartozni valakihez"

előző, tiéd a nagy piros pötty ! végre valaki aki annak látja a lényeget ami, s nem mismásolja el, és ámítja-kábítja magát.

2017. dec. 23. 18:15
 18/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nekem tökre karácsonyi hangulatom, és jó kedvem van.
2017. dec. 24. 19:31
 19/20 anonim ***** válasza:
előző. elhiszem. de vajon a 10. ugyanilyen karácsonyodat is ugyanígy élvezni fogod?
2017. dec. 24. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem volt jó pár nélkül, de így jött össze, sajnos nagyon rossz kapcsolatban voltam, aminek jobb hogy vége lett. Inkább egyedül vagyok és várom a megfelelő embert aki boldoggá tesz, mint hogy karácsonykor csak azért ne legyek egyedül mert elszomorít az egyedüllét.

A családommal töltöttem, pedig az én családom se tökéletes, de úgy érzem jobb így. Csak reménykedem, hogy majd az én családom jobb lesz egy megfelelő társsal magam mellett. Erre pedig megéri várni.

19/L

2018. jan. 1. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!