Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze egy nagyon csúnya kinézetű, pocsék lánnyal?
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 17:28
21/30 anonim válasza:
Előnytelen a kép.
De nem tudhatom, hogy egy előnyösebb képen hogy is néz ki.
22/30 anonim válasza:
Én csúnya vagyok, de miért akarsz csúnyával összejönni?
23/30 anonim válasza:
#16 El vagy te kicsit tájolódva :P
24/30 anonim válasza:
Ki számít törzstagnak? Mert én évek óta itt vagyok, igaz, név nélkül, de nem küldtem képet senkinek. Vagy csak névvel lehet törzstag valaki?
25/30 anonim válasza:
6 éve vagyok itt, és soha nem küldtem képet. Nem ismerkedem itt...
26/30 anonim válasza:
#16 Rólam sem láttál képet, pedig "törzstag" voltam :P
Te is törzstag vagy látom, ritka buta törzstag :)
27/30 anonim válasza:
Nagyon csúnya kinézetű, pocsék lánnyal? Miért pont ilyenre vágysz?
28/30 A kérdező kommentje:
"Nagyon csúnya kinézetű, pocsék lánnyal? Miért pont ilyenre vágysz?"
Mert a szebbek nem biztos, hogy szoba szeretnének állni velem.
2017. dec. 22. 19:47
29/30 anonim válasza:
Hát ha eleve úgy szólítasz le egy csajt, hogy végre találtál egy ennyire csúnya, pocsék lányt, akkor még annyira sem fogsz találni senkit
30/30 anonim válasza:
Én egyszer majdnem összejöttem egy ilyen lánnyal.
Csúnya annyira nem volt, csak eléggé buta és trampli, de szerettem, csak ő inkább összejött egy kigyúrt, nem szűz csávóval.
Így utólag jobban jártam amúgy, a csávó csalja a csaj pedig szenved 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!