Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzóbb a vékony testalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzóbb a vékony testalkat a kövérnél?

Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 22:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ên voltam vêkony de egyàltalân nem tetszettem magamnak hiaba volt feszes a bőröm a bordáim kilattszottak sztem ez csepoet sem vonzó .Ha vki formàs se nem kövér vagy se nem izmos sztem az még elfogatható.
2017. dec. 18. 23:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én cserélnék velük, szerintem ők jobban jártak. Nekem maradhat az majd, hogy egész életemben élhetek majd nyúltápon, míg ők bevághatnak bármit és akkor is sokkal jobb helyzetben lesznek. És így nehéz élvezni az életet, hogy még a karácsonyi vendégséget is el kell majd lógnom, mert semmi kedven azt nézni, hogy mások vidáman esznek én meg kapom a jókis salátát a mikroszkópikus hússal...

2-4 hónapig betartani még nem brutális, de életem végéig nem fog menni.

2017. dec. 18. 23:27
 13/23 anonim ***** válasza:
17%

Mert egy hasonlóan forró vékony fitt csajon...:

[link]

...az izzadtságnak is izgatóan szexis üde illata van, amit szívesen végignyalnék azon a tökéletesen finom és selymes testen, míg egy elhízott némberről...

[link]

...alapjáraton is terjeng a bepállott orrfacsarító bűz, amitől 1,5 méteres körzetben jóérzésű ember rosszul lesz. Egy nő legyen finom, harmatos, akár filigrán és törékeny (bár én a szexisen körte alkatú nagymellű nőket preferálom), de semmi esetre sem legyen narancsbőrös/hurkás zsírtömeg.

Fogalmam sincs, hogy pasi vagy nő vagy-e (igazából tök mindegy, mert minden embernek hasonló az ingerküszöbe), de ha erőszakkal rákényszerítenének, akkor melyik csajt szagolnád körbe tetőtől talpig, miután lenyomott egy 2 órás intenzív aerobik edzést?

Őt:

[link]

...vagy inkább őt?

[link]

Tiéd a választás.

2017. dec. 19. 00:31
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Elkezdődtek a túlzásba esések úgy látom. Engem legalább annyira taszít egy szálkás, izmos nő mint egy túlsúlyos. Sőt, izmos fitness rhibanc még soha nem tetszett, de formás husis, duci nőn, lányon már akadt meg a szemem. Én a köztes, természetes nőies alkatot preferálom. De egy kis vaskosság még elmegy, sőt vadítóan is tud hatni néhány nőn.

Ha számít akkor leírom, hogy ezt kockás hassal, szálkás, magas, sportos alkattal mondom.

2017. dec. 19. 01:00
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Esztétikusabb és egészséget közvetít.
2017. dec. 19. 01:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Talán mert a soványnak azért emberibb alakja van, még ha kilátszanak is a csontjai, míg a kövér egyre jobban elformátlanodik. Gyakorlatilag eltűnik az ember a háj alatt. Nincs nyaka, nincs dereka, egy hordó lesz belőle. Akin csak egy kis felesleg van, az még lehet vonzó szerintem.
2017. dec. 19. 03:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Hogy te beszólogass tizeske...
2017. dec. 19. 03:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Én NEM TESTALKAT alapján szoktam dönteni. Láttam már sportos-kotványfejűt, gebe-széparcút, puhos-szexszi kisugárzásút. Én már azokat sem értem akik testalkat alapján eldöntik hogy ki a szimpatikus és ki nem. Mert hiába vagy gazdag és sportos, ha a jellemed egy NULLA...
2017. dec. 19. 05:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Miert gusztusosabb az ennivalo a szarnal?
2017. dec. 19. 06:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfias szálkás izmos zsírtalan fittnesstestnél izgatóbb a dundi.

A legjobb persze, ha nem szélsőséges a test.

Ha mondjuk egy 170 magas embernek átlagosan egészséges a 60 kiló, akkor az 50 kilós vékonyság csak mínusz 10 kiló, viszont a kövérség legalább 15 kiló pluszsúlyt jelent.

Szóval pusztán a számok miatt. A kövér testalkat túl sok pluszkilót jelent az átlagoshoz képest, amíg a vékony kevesebb kilóz jelent mínuszban az átlagoshoz képest.

A kövér(egészségtelenül túlsúlyos)(+15kg) ellentéte a sovány(egészségtelenül vékony)(-15kg).

A vékony(-10kg) ellentéte a telt(+10kiló), itt már rendesen megoszlanak a vélemények.

Remélem érted. Azt hiszed ellentétpárok, pedig nem. Ha valóban ellentétpárt kérdeznél, megoszlanának a vélemények

2017. dec. 19. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!