Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nektek bejön Tony Stark?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek bejön Tony Stark? Vagy melyik szuperhőssel jönnétek inkább össze?

Figyelt kérdés
Most néztem az új bosszúállók trailert és érdekelne nektek ki jön be a legjobban, melyik szuperhőssel jönnétek össze?
2017. dec. 16. 23:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
8. nincs szakállam, de perverz vagyok, ilyenkor mi van?
2017. dec. 17. 04:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Amerika Kapitány és Bucky a legszexibbek szerintem.
2017. dec. 17. 07:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hulk- intelligens és törődő, amikor kell, és feltételezem igazi vadállat lehet az ágyban :P

Amúgy vonzalom szempontjából nekem Tony Stark pont nem esetem. Akkor már inkább Aquaman- na, _Ő_ dögös. Mondjuk Thor (főleg a legújabb filmje után) meg Amerika kapitány is elég jófélék.

2017. dec. 17. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A fiatal Magneto vagy Beast :)

Michael Fassbender vagy Nicolas Hoult, de korban inkább utóbbi.

2017. dec. 17. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Supermannel vagy amerika kapitánnyal
2017. dec. 17. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Saitama lol
2017. dec. 17. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!