Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság hogy ha egy férfi több nőre nyomul az nem jó? A nők se egy férfival beszélgetnek pl társkeresőn?
Figyelt kérdés
mért,hogy kéne csinálni,egy férfi rá ír egy nőre a nő le carja,a férfi meg nem ír már senkire hanem elmegy szerzetesnek?igaza van strómennek.........2017. dec. 16. 12:55
31/46 A kérdező kommentje:
velem bacni se lehet,nyilván a bacásnál a legfontosabb a külső,és én nem vagyok jóképű
2017. dec. 16. 13:37
32/46 A kérdező kommentje:
msot tegyük fel,mától nem akarnék komoly kapcsolatot csak bacni,arra se lenne jelentkező
2017. dec. 16. 13:38
33/46 anonim válasza:
Ez egészben az a kihívás, ha egy időben, öt nőre tudsz koncentrálni, tudni pontosan, ki mit írt, kinek mit válaszoltál. Mindnek úgy írni, hogy a figyelmét fenn tudd tartani, meg legyen az érdeklődése. Na és, minden válasz, minimum, 8-10 összetett mondat legyen. Egyes nők, szeretik a kisregény méretű üziket is.
34/46 A kérdező kommentje:
nem tudom,most több nővel beszélgetek,de 5 óránként válaszol mindeggyik
2017. dec. 16. 13:41
35/46 A kérdező kommentje:
ha csak egy nővel beszéltem,azokkal se volt jobb
2017. dec. 16. 13:41
36/46 anonim válasza:
Külső tényezőkre hárítod a dolgokat. Hibáztathatod mindenkit.
27 éves vagy.? Volt már barátnőd?
37/46 anonim válasza:
De akkor te "mire vagy jó"? Nem lehet veled színházba sem menni? Mert partit megértem, én sem bulizom... de ez? Ennyi erővel egy hörcsögöm is lehetne, azt se vihetem színházba.
38/46 A kérdező kommentje:
ja hogy neked azért kell valaki hogy ne egyedül menny színházba?
2017. dec. 16. 13:49
39/46 anonim válasza:
De komolyan, mondj már valamit, ami miatt veled jobb lenne, mint egyedül?:D Mit csinálnánk mi egy átlagos napon egymással?:D Elfogadom, ha nem vagy színházas, sem bulizós, de mi a jó istent lehet csinálni veled, aminek nincs köze a sorozatnézéshez?
40/46 anonim válasza:
Nem, de mi értelme együtt élni, ha nem csinálunk együtt semmit? Azokat lakótársnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!