Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami csajozási technika?
Van egy srác, nem beszéltünk sokat, nem akarok semmit tőle, tudja, hogy van párom. De emberileg szimpatikus, érdekelnek a meglátásai.
Csak így spontán dolgokat kérdezgettem tőle, hogy kivel lakik, mióta csinálja a sulit, mik érdeklik, ilyenek. Amiket bárki mástól is kérdeznék.
Erre ő megjegyezte nekem, hogy úgy érzi, valamit nagyon meg akarok kérdezni tőle, mosolygott, majd otthagyott a másik csoporttársammal, hogy beszélgessünk.
Azóta is az jár a fejemben, hogy mit akarhatok megtudni róla szerinte. De csak azért sem fogom megkérdezni.
Nyilván nem tetszem neki, mert magasabb is vagyok nála picivel, idősebb is 3 évvel, illetve a szemembe néz, ha hozzám beszél. Tudja, hogy van párom.
Nem kell mindig mindenbe többet belegondolni, mint ami valójában van.
Miért, igaza van? Tényleg meg akartál tőle kérdezni valamit?
"igazad van, a fő kérdésem: Tényleg ilyen retardált vagy?"
Amúgy meg, ha az akkor elég jól bevált mert kattogsz rajta, a fejedbe van a srác, közbe semmit se kéne jelentsen. Persze, persze nem vágyakozol rá de már a gondolataidba konzisztensen így ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!