Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van jóval több nőies nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van jóval több nőies nő mint férfias férfi?

Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Azon múlik mit jelent neked a nőies nő, meg a férfias férfi.
2017. dec. 15. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
a média,mindenhol bu.z.i.k vannak,őket nyomassák
2017. dec. 15. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Vannak kérdések, amikor azt érzem, hogy a kérdezővel nem azonos bolygón élek... nekem határozottan bántja a szemem, hogy túl sok a tökös csaj... De fogadjuk el a kérdésbe rejtett állítást, miszerint több lenne. Mivel ma nem "sikk" egy férfinak férfiasnak lenni, mert lassan az is női privilégiummá lép elő (hisz másképp szexista arrogáns bunkók vagyunk)így ez az életforma lassan a néprajzi múzeumokba szorul vissza. Éljen az eszetlenségig pörgetett feminizmus.
2017. dec. 15. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Felhígult a genetika
2017. dec. 15. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Mert a nőket sokkal jobban érdekli, hogy mit gondolnak róluk, mint a férfit. A társadalmi sztereotípiákra is sokkal fogékonyabbak. Továbbá a média, a sajtó és minden egyéb ilyen jellegű platform megállás nélkül csak a külsőségek fontosságát harsogja. Olyan reklám nincs, ahol emberek tapintatosak, figyelmesek, vagy maguk elé engednek valakit és még sorolhatnám.
2017. dec. 15. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a generációt már nők nevelték fel, csonka családban. Nincs a fiúk előtt férfi minta, csak női.( Nem ritkán el is vannak kényeztetve.)

A lányok előtt van. Többnyire egy erős, határozott, "tökös" nő, akinek nincs szüksége férfira.

Ebben nőnek fel, ezt a mintát viszik tovább.

2017. dec. 15. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Egyrészt #6-ossal értek egyet, másrészt meg a férfiak életében nem voltak akkora horderejű változások társadalmi szinten. A nő valahogy a konyhából eljutott a gyárba, onnan meg a versenyszférába. A nők elkezdtek törtetni, erősödni és egymásnak ezt a mintát átadni. Engem is már úgy nevelt édesanyám, hogy legyél szorgalmas, tanulj és dolgozz keményen, hogy ne tudja senki befogni a szád és megkötni a kezeidet és soha, senkire ne szorulj rá. Egy férfinél eleinte megvolt a rá ruházott hatalom a családban. Akár apa, akár fiúgyermek volt, akár férj (úr a háznál). Ő dolgozott, ő volt a fő hangadó, minden rajta múlt, ehhez meg nyilván megvolt általában a fizikuma és a társadalmi elismertsége. Most, hogy ez borult, a rá ruházott hatalom nincs. És sok férfinak fingja sincs, mit kezdjen egy olyan helyzetben, ahol már igenis meg kell feszülni, hogy überelj egy nőt, mert már nem megy csak úgy. Hozzáteszem, még mindig nem kopott ki ez a társadalomból, csak a másik oldalról megjelentek a nők, akik jobban tudják azt a bizonyos gatyát hordani (és nem biztos, hogy akarják, csak a férfi rájuk hagyja kényelmében). Mindent összevetve, sokkal könnyebb dolga lett a férfiaknak az életben (közös kassza pl), de sokkal nehezebb a nőkkel szemben.

És sajnos a statisztikák is azt mutatják, hogy mióta a nők bekerültek az oktatásba a férfiak elmaradoztak kicsit tőlük. Félre ne értsetek, sok okoy férfi is van és sok végzett szakember, de a statisztikák alapján a nők átlaga jobb, többen is jelentkeznek a felsőoktatásba, mindent összevetve lelkiismeretesebbek, kitartóbbak és szorgosabbak és ez elég erős ütőkártya úgy, hogy van számukra számos lehetőség is ezzel kitörni és sokra vinni. A fiúk nem annyira tanulósak, nem sokat ismerek én sem, aki képes elülni órákat a könyvek fölött és ténylegesen tanulni. Okkal mennek nekik jobban a gyakorlatiasabb szakmák, mint a műszaki pályák többsége. Az is remek dolog, jól is keres többségben, de itt nem a szakmáról, hanem az életről van szó, ahol a szívósság és a kitartás sok dolognak a kulcsa. Aki erre jobban rááll, annak könnyebb.

Személy szerint én a nagy libsiket is elásnám, mert töketlen suttyót nevelnek a fiaikból, de kinek mi. Legalábbis én szégyellném magam, ha a fiam nem engedné előre a nőket és nem lenne férfiasan talpraesett, erős és udvarias.

2017. dec. 15. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Hármaska vagyok, akit egyszerűbb volt lehúzni, mint megérteni, miről beszél. Utolsó, pont itt van a baj, amiről beszélsz. Mert azt a nyomorult senkiházit kéne élve beszántani, akinek azt köszönhetjük, hogy ma itt tartunk: "überelni a másikat". Ez ugyanis egy egészséges világban arról kéne szóljon, hogy együtt csináljuk, nem pedig egymással versenyzünk. A kapcsolatom hadd ne arról szóljon már, hogy méregetjük, melyikünknek van hosszabb! Nem vagyok látens gay, ilyenbe nem vagyok hajlandó beszállni. Azt meg, hogy nem történt akkora változás a férfiak életében... na ja. Tudod, elég ótvar azt nézni mindenfelé, hogy azt üvölti rád a világ még a plakátokról is: légy férfi, merj nő lenni.

A nők meg bekerültek a gyárba, versenyszférába. Csak gratulálni tudok, hatalmas előrelépés. (kérdés, kinek?)

Végösszegre egyetértünk, de ezek a pontok kissé zavarták a recehártyámat...

2017. dec. 16. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!