Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy már valaki netes társkeresés közben ilyeneket ír, attól mire lehet számítani?
Valóban kicsit fura viselkedés.
Vagy az lehet, hogy nagyon bejössz neki és úgy gondolja, hogy így kerül közelebb hozzád, ha mindig érdeklődik felőled és nem akar elveszíteni.
Vagy pedig akkor van ilyen, ha egy lány teljesen passzív, csak válaszolgat erre-arra, de önmagától nem írna egy fél mondatot sem.
Nem kell ennyire túlaggódni a dolgokat mint ahogy itt írják már, hogy menekülj meg hasonlók. Gondolom még nem találkoztatok, nem is nagyon tudtok egymásról semmit és pont ez a baja, hogy bár elvileg társat kerestek, de mégsem halad semmit a dolog.
Szerintem az lehet, hogy részedről inkább érzi azt, hogy csak unaloműzésre használod és valójában semmit nem akarsz, te ezt nem mondod neki, de még azt sem, hogy hagyjon egy kis teret, hanem inkább gyakorira írsz ki egy kérdést...
Társat keresel nem? Ha igen akkor ne szarozz, hanem gondold is úgy, ha meg nem akarsz társat vagy nem őt akarod akkor ezt illene közölni a másikkal még mielőtt idáig fajul a dolog.
Írni a mikulásnak szokás.
Ha akartok egymástól valamit akkor beszéljetek le egy randit, ha meg nem akkor írogatni is felesleges.
Szegény srác frusztrált és fél, hogy csak szórakozol vele, plusz nyilván nagyon tapasztalatlan is.
A helyetekben én is megpróbálkoznék egy randival és ott már kiderül, hogy lesz-e ebből valami vagy sem.
Szerintem egy ujabb iskolapéldája annak hogy hogyan szórakozik és hülyit egy srácot.
Ha akrtál volna valami vagy nem a 66. versenyző lenne már rég továbléptetek volna..
De nem írkáltok de azt is csak azért mert ő erőlteti.
Legyen gerinced és zavard el ha egyszer nem érdekled.
Az élet visszadja ha más érzelmeivel és idejével játszadozol talán kamatostúl így működik a karma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!