Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy olyan kaliber...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy olyan kaliberű pasi legyek, akiről a nők fantáziálgatnak és érte sóvárognak, nem pedig fordítva?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy a genetika közel sem volt annyira kegyes hozzám, mint Chris Hemsworth-hoz vagy Joe Manganiello-hoz viszont én is szeretném átélni azt, milyen amikor akár csak egy csaj is, de teper értem és szeretne mindenáron megismerni. Nekem a klasszikus felállás, amikor a pasi kutyaként liheg a csaj után (aki esetleg még levegőnek is nézi) annyira demoralizáló és megalázó, hogy a maradék önbecsülésemet is képes lerombolni így inkább nem is próbálkozok, miközben csomó olyan srácot látok csak a buszon, akiről az együtt utazó egyetemista/diáklányok alig bírják levenni a szemüket és ilyenkor rohadtul kinyílik a bicska a zsebemben és gyűlölök mindenkit (legfőképpen a természetet). Emiatt még huszoniksz évesen is szűz vagyok, de kíváncsi lennék rá, hogy min kellene változtatnom/milyennek kellene lennem ahhoz, hogy legalább egy csaj esetében is én legyen a kiszemelt "préda". Szigorúan külső tulajdonságokat mondjatok, mert úgyis ezen bukik vagy áll minden! Felesleges kritizálásokra és közhelyekre meg nem vagyok kíváncsi!

2017. dec. 14. 14:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ja, az utolsó vagyok. 12-en pontoztak, ebből heten egyáltalán nem tartottak egy minimálisan sem vonzónak, hárman "valamennyire vonzó"-nak jelöltek, ketten pedig "vonzó"-nak. A 2 különcön mondjuk meglepődtem, de még ha ez tükrözi is a valóságot, akkor is ott tartunk, hogy a korombeli nők bő 70%-a tulképp undorodik tőlem. A korombeli férfiak 7%-ánál vagyok vonzóbb, ami valszeg azt jelenti, hogy ha köztem és Molnár Krisztián közt kellene választani, akkor szájhúzással, de "ez van" alapon inkább én lennék a befutó.

Mondtam már, hogy ez a saját stílusommal, nem igénytelenül, nem szakadt, nem lógó rongyokban készült képem alapján jött ki? Na mindegy, legalább nagyjából átlagosan bizalomgerjesztőnek és átlagosan intelligensnek értékelték a megjelenésemet. Majd valamelyik nap csinálok másik képet, ingben, kíváncsi leszek arra.

2017. dec. 14. 18:10
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen, gyúrj. Neharagudj, én kb 14 éves korom óta "foglalkozom magammal", azóta megy a csajozás. 17-18 (és kicsit 19) évesen lesz*rtam magam, 2 évet voltam csaj nélkül, most itt vagyok 21 évesen, megint foglalkozva magammal (haj, ruha, kajára odafigyelés, közösségi élet), és láss csodát, megint egész sokan felfigyelnek rám :)
2017. dec. 14. 18:10
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
A magabiztosság valahol ott kezdődik, hogy nem egy szr noname pénzlehúzós weboldal véleményére adsz önmagaddal kapcsolatban, ahol jó eséllyel nagyrészt unatkozó, rosszindulatú trollok időznek.:D
2017. dec. 14. 18:20
 24/30 anonim ***** válasza:
2017. dec. 14. 18:27
 25/30 anonim ***** válasza:

@23

Én tényleg nem akarom, hogy a kérdés rólam szóljon, de a kamu, ad hoc legyártott magyarázkodásaitokkal folyton előjöttök, amiket folyamatosan meg kell cáfolnom. Egyrészt ingyenesen használható az oldal, és mivel nem felkapott, így kevés a troll is. De még ha feltételezzük is, hogy akár a felhasználók 10%-a is troll, akkor is több értelme van a többi 90% véleményére adni, mint a jófejkedő, elfogult rokonokéra, haverokéra, ismerősökére. Másrészt hagyjuk már a sablonos baromságokat a magabiztossággal, a stílussal meg a többivel; a képen kifejezetten magabiztosnak látszok (valójában egyáltalán nem vagyok az, de elég meggyőzően eljátszottam a fotón), a stílusról meg pont eleget magyaráztam... bár komolyan azt érzem, hogy páran el se olvassák, mit írok és write-only módban ömleszti ide a dolgaikat. Nem mellesleg: hogy a 'csába jön ide az önbizalom MÁR MEGINT?*

*Jó, megválaszolom előre a felmerülő kérdéseket, hogy ne kelljen 15 értesítést kapnia a kérdezőnek.

-Igen, a magabiztosság élőben történő ismerkedésnél fontos. Én nem ismerkedek élőben.

-"Ja, akkor ne is várj semmi jót" - idáig hallom a háttérből az elégedetlenkedést. Nem tudom, mivel rosszabb ez, mint amikor itt kifejezetten büszkén jelentik ki magukról a nők, hogy ők neten nem hajlandók ismerkedni.

-És a legfontosabb (tényleg nem értem, miért nem fogják ezt fel mások): aki képen nem néz ki jól, az, mit gondoltok, egy görög istenné válik hirtelen az életben? Miért kellene fölösleges köröket lefutni élőben ismerkedésnél, ha ugyanaz a vége, mint neten?

Na, a vége tökéletesen OFF, bocsi érte, de tudom, hogy valaki felhozta volna a szintén sablonos, klasszikus sületlenségeket. Annyi kellemetlenséget megspóroltunk volna egymásnak, ha simán csak rámondjátok, hogy a stílus, az öltözék, a frizura le sincs fosva és csak biztató kamudumának jó (hogy aztán egy stílus-, öltözék- vagy frizuraváltás után nagy reményekkel indulva még nagyobbat essen pofára az ember), valójában az izmos test, esetleg a szép pofi a minden.

2017. dec. 14. 18:34
 26/30 anonim ***** válasza:
2 szavazatot kaptam a képpontozós oldalon, 2-2-2 yes. Pedig előnytelen képet raktam magamról. (a öltözködési stílus "ok", haj nem beállított, sötét kép, majdnem fekete háttér, 0 arckifejezés, otthon ülős póz)
2017. dec. 14. 19:00
 27/30 anonim ***** válasza:
A való életben kibszottul a kisugárzás számít (vajon ugyanolyan külsővel miért reagálnak rám a nők teljesen másképp, attól függően, hogy épp mennyire érzem jól magam a bőrömben és vagyok magabiztos?), de ha nem ismerkedsz és számodra a netes pötyögés jelenti az "ismerkedést", akkor hiába magyarázunk neked bármit. Gyúrd magad akkor Mr. Oimpiává, aztán utána biztos lesz nőd (persze addigra vagy működik majd még a szerszám a sok koksztól vagy nem. :D).
2017. dec. 14. 19:11
 28/30 anonim ***** válasza:

@26

Akkor valszeg te nem vagy ocsmány. :D

@27

Nemtom, nekem annyi volt a különbség, hogy amikor én jókedvű voltam, akkor barátnak még elmentem volna, amikor nem voltam az, akkor még annak se. Most abba végképp ne menjünk bele, hogy ha szárazbarátnak jó lennék, akkor többre miért nem.

2017. dec. 14. 19:18
 29/30 anonim ***** válasza:

#25 te teljesen hülye vagy, már ne haragudj.

Mármint értelmes gyereknek látszol, de a felfogásoddal hatalmas problémák vannak. Kisugárzás, érted? Igen, képesek vagyunk "megérezni" a másik ember érzelmeit, és ha belül egy csődtömeg vagy, mégis hogy várod el, hogy más jót lásson benned?

Oké, nem tetszel magadnak (mert szerinted csúnya vagy), akkor más miért lásson szépnek?

Számomra taszító, ha a lány, aki tetszik, egy önbizalomhiányos balf**z. Nem az én dolgom megszerettetni pofiját magával.. Érted amit akarok mondani?

Nem "jól kell kinézz", elég, ha elhiszik, hogy te helyes vagy.

2017. dec. 14. 19:18
 30/30 anonim ***** válasza:

Ezért a fickóért rajong egy nő, oszt mégse tetszik neki a helyzet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2017. dec. 15. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!