Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy olyan kaliberű pasi legyek, akiről a nők fantáziálgatnak és érte sóvárognak, nem pedig fordítva?
Azt ugye tudod, hogy Joe Manganiello pl napi 2-3 órát fittnesz teremben tölt. Ő sem volt valami jó pasi a Pókemberben gyerekként.
Egy Zac Efron vagy Tom Cruise is elég lúzer volt fiatalon, elálló fogak, semmi tartás.
Te mondjuk napi hány órát fektetsz abba, hogy szép és vonzó legyen a tested, hogy egészséges, hogy magabiztos legyél?
Napi 3-4 órát? Kezded minden nap reggel 5kor a napot, kocogsz 1 órát, irány a munka, délután 1 óra tréning? Mellette baromi egészséges étkezés, és odafigyelés az eleganciára.
Mert NAGYON NAGYON sokan a sztárok közül így csinálják.
Ahogy 9-es mondja ő beismeri,szépen menj el edzeni heti 4-5 edzés mellette olyan étrend napi 6 kajálás.
Legyen megfelelő fizetésed magas presztízsű munkahelyen.
Fejleszd a személyiségedet tudj dumálni a nőkkel élvezzék a társaságod.
Ruhatárad frissitsd fel szépen,karóra akár karlánc is játszik.
Pl olyan legyél mint Lazar Angelov.
Majd jönnek,hogy nem jön be nekik.
Arra gondolj,hogy izmos srácot hallottál már rinyálni,hogy nem tud szexelni nőkkel?
Nem?
Na ugye.
@3
Már ne is haragudj, de a büdös nagy paripakukit. Én az imént töltöttem fel egy oldalra képet magamról, ahol ismeretlenek véleményezik azt (és a képen szereplő személyt). A kedvenc ruhám volt rajtam, a kedvenc környezetemben, a kedvenc hajjal és arcszőrzettel... tehát mondhatni, hogy az általam kedvelt stílust képviseltem. Tudod, hány százalékot kaptam "vonzalomkeltés" kategóriában? 8-at, magyarán extrém módon átlag alattinak tituláltak. Nem vagyok igénytelen a képen, nem lógósak a cuccaim. És lám, mégis mindenki egyforma mértékben tartott kritikán alulinak! Én jobban hiszek az elfogulatlan, pártatlan vadidegeneknek, mint az ismerősöknek meg azoknak, akik itt jófejségből szépítik a helyzetet, és hát a valóság is ezt támasztja alá, nem a "nincs veled semmi baj, tök átlagos vagy" kamumesét.
Ne hülyítsük már fölöslegesen se a kérdezőt, se a többi sorstársunkat: aki ocsmánynak születik, rábszott, oly mindegy, milyen göncöt ránt magára.
Márkás cuccok(ez inkább előny), STÍLUS!, büszke testtartás, és igen, gyúrni előny, mert a csajok szeretik a jó testet ( dagin SENKI nem fog megnézni, vékonyan talán még van rá esélyed), jó haj (magamon ez a legfontosabb kb)
21f
Amúgy annyira buták az itt hozzászólók..
Igen, kb 10000 emberből 1 aki alapjáraton helyes.
A többségünk "átlagos", és kb ugyanannyi csúnya, mint jóképű.
A stílus (ruha, haj, cipő, ápoltság stbstb) NAGYON fontos. Mivel az által kapod meg a kisugárzásod ami sokkal nagyobb hatással van a körülötted levőkre mint a cuki arcocskád, vagy éppen a ratyi pofád..
Ami még sokat befolyásol: az alap arckifejezésed. Ha búvalb***ott fejjel, magad alá bámulva közlekedsz az utcán, ne csodálkozz, hogy egy szerencsétlen idiótának könyvelnek el, de ha felemelt fejjel, kihúzott testtartással teszed lépteid, egész szép összhatást adsz magadról (mintha lenne életed, mintha te mindenben tökéletes lennél, érted..), így egész könnyű felkelteni mások figyelmét. Az én "alap fejem" kb olyan, mint aki totál lesz*rja a környezetét, és csak a "célállomás" elérésével foglalkozik. <-- ez nem annyira bejövős *szerintem*, de nekem nincs problémám az ismerkedéssel, és olyan 7/10 pontot adnék rá..
#18 voltam. Gl am, legyél magabiztos, az a legfontosabb. Hitesd el magaddal, hogy KELLESZ a csajnak
@17
Valamelyik nap találtam egy kérdés alatt az oldalt.
@18-19
Na most akkor gyúrjunk, vagy fogadjuk el magunkat? Mert rajtam van úgy 10 kiló plusz, amiről tudok, de nem izgat és elfogadtam magamat így (tényleg nem több, 173 centire vagyok 78 kiló, bár most éppen le akarok fogyni 70-re - az izom ebből továbbra is kereken 0 gramm marad), és az eredményt, azt hiszem, leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!