Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő a tökéletes férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő a tökéletes férfit szeretné maga mellé?

Figyelt kérdés
A mai nők/lányok tudnak kompromisszumot kötni? Azt érzem, hogy egy átlagos férfinak nem sok esélye van, szinte minden nőnél azt érzem, hogy csak a tökéletes pasi kell. Valóban így lenne? Mit tud tenni egy átlagos hétköznapi férfi, hogy sikeres legyen a nőknél?
2017. dec. 12. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg semmi, de SEMMI esélye nem volt egy olyan férfinak nálam soha, akit csak átlagosnak láttam. Viszont annyi eszem van, hogy tudjam, hogy tökéletesség nem létezik. Viszont nagyobb kompromisszumot egyáltalán nem voltam hajlandó kötni. A párom sem tette ezt. Miért kellene?

Annyi hozzátennék, hogy a párom számomra egy iszonyú jó pasi, de van olyan nő, aki csak átlagosnak látja, full semleges neki.

2017. dec. 12. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
Így van,a tökéletes férfi kell nekik, csörög is naphosszat a telefonom,bombáznak az üzeneteikkel facebookon stb. :) Kár,hogy ebből egy betű nem igaz.
2017. dec. 12. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

"Minden nő a tökéletes férfit szeretné maga mellé?"

Nem! Minden no engem szeretne maga melle, de mivel nem mindig erek ra, ezert megelegednek a ferjeikkel/barataikkal.

2017. dec. 12. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Függ attól, hogy

- mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy "tökéletes férfi"

- mit jelent pontosan az, hogy "hétköznapinak" mondod magad (túl sokszor látni, hogy az alapvető emberi minimumot hozó férfiak várnak vállveregetést azért, mert nem züllenek le teljesen)

- milyen nőknél próbálkozol

Ezek nélkül az információk nélkül elég nehéz nem akkora baromságot válaszolni, mint amilyen maga a kérdés...

2017. dec. 12. 21:30
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

Elsőre reflektálva: ha kapnék egy Ferrarit, azon kezdenék el aggódni, hogy hova rakjam, hogy el ne lopják, meg ne sértsék és honnan szerzek bele alkatrészt (miből), ha bármi baja lesz. Ez nem azt jelenti, hogy egy szar trabanttal fogok mászkálni, amiben nem érzem magam biztonságban az utakon és félek, hogy cserbenhagy, hanem hogy keresek egy számomra elérhető, az én életvitelemmel fenntartható, nekem tetsző, az én céljaimnak megfelelő kis kocsit, amit megvigyázok, kicsit tunningolok esetleg, és örömmel ülök bele (rá -lol:D).

Remélem, érthető a metafora. Sosem vágyom és sosem vágytam mindenben tökéletes pasira, mert tudom, hol vagyok én a nők között. Van önbizalmam, félre ne értsetek, de reális az énképem. Tudom, ki mellé nem illenék én ilyen külsővel vagy belsővel, mert számomra a külsőmbe és a belsőmbe fektetett energia aránya így optimális, amilyen én vagyok. Értelemszerűen nem lenne számomra kecsegtető egy, a külsejével nálam többet foglalkozó férfi (a belsője rovására menne), de olyan mellet sem érezném jól magam, aki nálam sokkal maximalistább és mindentudóbb, mert unalmasnak, mitöbb gyerekesnek tartana valószínűleg. Szerintem a társkeresésben a kulcs az önismeret. Hogy nem vágysz olyan mellé, akinek az életébe sosem fogsz illeni, akár azért, mert többet teszel nála, akár azért, mert nem tudod azt a szintet hozni, akár anyagi, akár szellemi, akár más szempontból.

N

2017. dec. 12. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:
42
2017. dec. 12. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy mindenki a tökéleteset keresi.

Viszont nem értelek.. egy "átlagos" pasi miért ne lehetne tökéletes? Mi köze a kettőnek egymáshoz?

A párom is inkább átlagos, nem egy feltűnő hiper-extrovertált nagymenő bodybuilder, mégis tökéletesnek látom.. (az említett "menő" típus pedog kifejezetten taszít, hiába tudom, hogy sokszor ők számítanak általános nézet szerint "átlagon felülinek")

2017. dec. 13. 08:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a magához illő tökéleteset akarja.

A barátnőm pasija szerinte tökéletes. Szerintem kritikán aluli. Ő imádja, hogy lehet anyáskodni felette, nem akarna olyan férfit, akit nem tud irányítani. Szerintem totál kiábrándító, hogy egy majdnem 30 éves ember a kezét tördeli, ha esik az eső, hogy akkor most mi lesz, hogy jut el A-ból B-be.

2017. dec. 13. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te melyik bolygón élsz. De akkor felvilágosítalak: Tökéletes emberek nincsenek. Sem nők, sem férfiak. Mindenkinek vannak erényei, és hibái.

Mindenki a "tökéletes" párt keresi. Ez annyit jelent, hogy hozzá a leginkább illő párt, aki NEM azért tökéletes számára mert hibátlan (mert olyan nincs), hanem azért mert ha a teljes képet nézi, akkor ő az akit a pozitív és negatív tulajdonságaival együtt tud szeretni tiszta szívből.

Ez olyan ember, akit külsőleg vonzónak tartunk, belsőleg pedig egy hullámhosszon vagyunk, passzol a személyiségünk, az értékrendünk, a jövővel kapcsolatos terveink stb stb.

Az emberek ízlésvilága nem azonos. Egyeseknél felfedezhetőek hasonlóságok, de ez csupán a véletlen műve. Mindenkinek más jön be. Nekem speciel még egyik barátnöm pasija sem tetszett. Egyikre sem tudtam volna azt mondani, hogy na igen, ő helyes. Mert számomra nem voltak vonzóak. Ettől függetlenül ők jártak velük, tehát nekik tetszettek. Érthető? Más az ízlésvilágunk.

Nincs olyan, hogy a világ összes nője szerint egy bizonyos férfi átlagos. Ugyanis lesznek olyanok akiknek átlag alatti (taszító), lesznek akik szerint elmegy, és lesznek olyanok is akik szerint vonzó az adott férfi. Ez az adott személyek egyéni ízlésétől függ. Ezért marhaság olyat leírni, hogy mit tud tenni egy átlagos hétköznapi férfi. Attól függ, hogy épp ki látja az adott embert. Ha olyan akinek kifejezetten bejön, jóképűnek tartja, máris nem átlagos.

2017. dec. 14. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!