Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 éves nő 20 éves fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves nő 20 éves fiúval nagyon elítélendő?

Figyelt kérdés

Ránézésre nem látszik a korkülönbség.

Nem szexkapcsolatról van szó.

2017. dec. 11. 15:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nagyon is rendben van az.
2017. dec. 11. 16:23
 12/24 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem mindent elmond, hogy magadra nőként, de a párodra fiúként hivatkozol..

Én elítélem ezt, bár nem nagyon, mert nem megbotránkoztató. Csak azt gondolnám, valami nincs rendben a nővel, hogy egy 20 évessel van, biztos problémái vannak, ha majd 30 évesen nem férfit akar magamellé, hanem fiút.

2017. dec. 11. 16:33
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Vlsz azért kisfiúkkal szórakozik, mert a korabeli férfiaknak nem kell :D
2017. dec. 11. 16:46
 14/24 anonim ***** válasza:

Ennyi meg belefer. Sehol nincs eloirva, hogy a pasinak kell idosebbnek lenni. Egyre gyakoribb a forditottja.

Ha a pasi lenne idosebb, akkor miert nem jon elo, hogy eretlen, keressen korban hozzaillot?

2017. dec. 11. 16:51
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Most még oké, két "fiatal", mondhatni. De amikor a "fiú" 32 lesz, a nő már szottyadt 40 éves banya (és nem kell a duma, hogy vannak jól kinéző negyvenesek..ja vannak, kis százalékuk).
2017. dec. 11. 17:13
 16/24 anonim ***** válasza:
41%
"Ha a pasi lenne idosebb, akkor miert nem jon elo, hogy eretlen, keressen korban hozzaillot?" ---mert a nők jönnek mindig azzal, hogy a nők korábban érnek.blablbla...és ez lehet igaz is, nézzünk meg egy középiskolát, a lányok simán kinéznek felnőtt nőnek, a fiúk meg kis tinik mellettük.
2017. dec. 11. 17:15
 17/24 anonim ***** válasza:

Én azokat ítélem el de mélységesen akik az ilyen kapcsolatokat elítélik. Kik ők hogy ítélkezenek rajtatok?

Ne rögögtess, mindneki azzal jön össze kaivel csak akar. le van sz@rva a többiek véleménye.

Amúgy nem is a többiek véleménye érdekel téged, sztem téged zavar. Ha így van, akkor meg ne jöjjetek össze. Nem fog működi emiatt.

2017. dec. 11. 17:31
 18/24 anonim ***** válasza:
44%

"és ez lehet igaz is, nézzünk meg egy középiskolát, a lányok simán kinéznek felnőtt nőnek, a fiúk meg kis tinik mellettük"

A testi érés és a szellemi érés nagyon különböző dolgok...

2017. dec. 11. 17:33
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
"Kik ők hogy ítélkezenek rajtatok?" -fas.zom ez a duma már, ha valakinek van véleménye (ha nem is pozitív) valamiről, az már ítélkezés?? Ha ítélkeznének, akkor máglyán égetnének embereket. Ez csak VÉLEMÉNY, nem ítélkezés. Véleménye meg lehet mindenkinek, nem?
2017. dec. 11. 17:59
 20/24 anonim ***** válasza:
Az elítélést a kérdés miatt írtam. Nem a válaszolókra értettem! Hülyeség a kérdésben az "elítélendő" szó!
2017. dec. 11. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!