Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nő 20 éves fiúval nagyon elítélendő?
Ránézésre nem látszik a korkülönbség.
Nem szexkapcsolatról van szó.
Szerintem mindent elmond, hogy magadra nőként, de a párodra fiúként hivatkozol..
Én elítélem ezt, bár nem nagyon, mert nem megbotránkoztató. Csak azt gondolnám, valami nincs rendben a nővel, hogy egy 20 évessel van, biztos problémái vannak, ha majd 30 évesen nem férfit akar magamellé, hanem fiút.
Ennyi meg belefer. Sehol nincs eloirva, hogy a pasinak kell idosebbnek lenni. Egyre gyakoribb a forditottja.
Ha a pasi lenne idosebb, akkor miert nem jon elo, hogy eretlen, keressen korban hozzaillot?
Én azokat ítélem el de mélységesen akik az ilyen kapcsolatokat elítélik. Kik ők hogy ítélkezenek rajtatok?
Ne rögögtess, mindneki azzal jön össze kaivel csak akar. le van sz@rva a többiek véleménye.
Amúgy nem is a többiek véleménye érdekel téged, sztem téged zavar. Ha így van, akkor meg ne jöjjetek össze. Nem fog működi emiatt.
"és ez lehet igaz is, nézzünk meg egy középiskolát, a lányok simán kinéznek felnőtt nőnek, a fiúk meg kis tinik mellettük"
A testi érés és a szellemi érés nagyon különböző dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!