Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, nektek mi a legfontosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mi a legfontosabb ezek közül egy pasin?

Figyelt kérdés
Az arc, test, haj, szem? Tudom ezek csak külsőségek. De a belsőt most hagyjuk, nem az a lényeg. Ha lehet rakjátok sorrendbe a fontosság szerint.
2017. dec. 10. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Arc,haj, test, szem.

Az első kettőn vaciláltam sokat. Mert egy helyes pasi is roppant kiábrándító tud lenni, zsíros, igénytelen hajjal. De közben rájöttem, hogy mondjuk a kopaszodással semmi bajom például. Szóval ez így bonyolult. Inkább összevonnám a két pontot fejjé.

2017. dec. 10. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:

szem (nem színre, formára, hanem tekintetre, mint tudjuk a lélek tükre)

arc

haj

test (normál keretek között persze)

2017. dec. 10. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Felőlem lehet kopasz is, de az ápolatlan, zsíros haj kiábrándító)
2017. dec. 10. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Fontos nekem a helyes arc, a testnél csak annyi számít, hogy ne legyen szélsőséges. Se túl vékony, se túlsúlyos, se kigyúrt.

Az ápoltság alap, de sajnos meg kell említeni.

2017. dec. 10. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Arc test haj szem.

Amennyiben a szem kategóriában benne van a tekintet is úgy az kerül az első helyre ha csak szín forma stb. Akkor annyira nem lényeges.

2017. dec. 10. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Arc haj test szem
2017. dec. 10. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is épp ilyen sorrendben: arc haj test szem.

Bár nálam az arc és a haj nagyjából ugyanannyira fontos, szóval egy jóképű, de pl. szőke hajú férfi nem igazán jönne be, ahogy az se, akinek sötét haja lenne, de mellé nem tetszene az arca.

2017. dec. 10. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:
arc, szem, haj, test
2017. dec. 10. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Szem arc haj test.
2017. dec. 11. 05:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát ami nálam a legfontosabb az nincs itt felsorolva.

:D

De hajszín,(hajforma) szemszín, arc meg a test egyaránt

2017. dec. 11. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!