Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi a legfontosabb ezek közül egy pasin?
Arc,haj, test, szem.
Az első kettőn vaciláltam sokat. Mert egy helyes pasi is roppant kiábrándító tud lenni, zsíros, igénytelen hajjal. De közben rájöttem, hogy mondjuk a kopaszodással semmi bajom például. Szóval ez így bonyolult. Inkább összevonnám a két pontot fejjé.
szem (nem színre, formára, hanem tekintetre, mint tudjuk a lélek tükre)
arc
haj
test (normál keretek között persze)
Fontos nekem a helyes arc, a testnél csak annyi számít, hogy ne legyen szélsőséges. Se túl vékony, se túlsúlyos, se kigyúrt.
Az ápoltság alap, de sajnos meg kell említeni.
Arc test haj szem.
Amennyiben a szem kategóriában benne van a tekintet is úgy az kerül az első helyre ha csak szín forma stb. Akkor annyira nem lényeges.
Nekem is épp ilyen sorrendben: arc haj test szem.
Bár nálam az arc és a haj nagyjából ugyanannyira fontos, szóval egy jóképű, de pl. szőke hajú férfi nem igazán jönne be, ahogy az se, akinek sötét haja lenne, de mellé nem tetszene az arca.
Hát ami nálam a legfontosabb az nincs itt felsorolva.
:D
De hajszín,(hajforma) szemszín, arc meg a test egyaránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!