Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lányként Egyedül, miért?
Ne foglalkozz az idióta válaszadokkal! A csalódottság beszél belőlük. Mostanában ez megy itt. Ahogy olvasgatom. :D Mert szerintük az a nő akinek nincs párja, csak ronda vagy bolond lehet.... Megkeseredett 30-as pasik....
De tényleg ne görcsölj rá. Annál rosszabb. Lény nyugodt, ha valami nem jön össze ne csalódásnak éld meg. Tanulj belőle :)
#21: Kamuzzad má' be, hogy egy tipptopp nő, aki ad magára, s aki tűrhető értékrenddel rendelkezik, nem vonzó a faszik tucatjai számára.
Igen, kajak elhiszem, hogy ebben a pillanatban is puccos, művelt, 20-30 közötti nők tízezrei magányoskodnak, sírdogálnak otthon egyedül... :'(
Akinek 24 éves érett nő létére nincs faszija, az bizony vagy olyan rusnya, mint a hároméves komposztos gödör, vagy olyan természetű, hogy fényévekre kerüli minden emberszabású.
És ennek megállapítására semmiféle megkeseredettség nem szükséges.
A legrosszabbnak pedig most igaza van.
Egy fentebbi kérdésben a nők pont arról folytatnak "eszmefuttatást", hogy milyen jó lenne végre, ha a férfiak teljesen közömbösek lennének mert nem győzik visszautasítani a sok próbálkozót akik között nyilvánvalóan vannak hülyék is.
Itt meg arról megy a panaszkodás, hogy nem szólítanak le a férfiak.
Komolyan, nevetséges már az egész. Döntsétek már el, hogy mi van... Egyszer arról megy a fáma, hogy túl sok a próbálkozó aztán arról, hogy nincs egy sem. Nem véletlenül tanácsolom itt mindenkinek, hogy a nők válaszait ne vegyék komolyan.
Oké. Ebben van valami.
De a saját példám. Most vagyok túl egy szakításon. 28 vagyok. Tudom ez nektek öreg. Írnak, és próbálkoznak. De nyilván amíg nem vagyok túl a dolgon elutasítom a közeledést. Emiatt sokan megharagszanak. De mi végre? Jöjjek össze velük, csak hogy pótlékok legyenek? Ekkor kapom meg, hogy túl válogatós vagyok. Pedig erről szó sincs.
Ezt az olyan emberektől akik sokat csalódtak...
"A legrosszabbnak pedig most igaza van.
Egy fentebbi kérdésben a nők pont arról folytatnak "eszmefuttatást", hogy milyen jó lenne végre, ha a férfiak teljesen közömbösek lennének mert nem győzik visszautasítani a sok próbálkozót akik között nyilvánvalóan vannak hülyék is.
Itt meg arról megy a panaszkodás, hogy nem szólítanak le a férfiak.
Komolyan, nevetséges már az egész. Döntsétek már el, hogy mi van... Egyszer arról megy a fáma, hogy túl sok a próbálkozó aztán arról, hogy nincs egy sem. Nem véletlenül tanácsolom itt mindenkinek, hogy a nők válaszait ne vegyék komolyan."
nincs itt ellentmondás. arra a próbálkozóra várnak aki bejön nekik. ha ilyen nincs = nincs próbálkozó, mert hiába van 1000 de ha ők nem jönnek be nekik, akkor nem létezőek számukra.
túl sok a próbálkozó = egyik sem tetszik
nincs próbálkozó = aki bejön, nem közeledik
Ez is érdekes.
Nem pont tegnap lett megvitatva (ismét a nők által ofc...), hogy számukra egyáltalán nem fontos a külső és egyedül a bennső tulajdonságok alapján szelektálnak, hiszen a párjuk sem tetszett nekik elsőre, sőt el is utasították, de miután jobban megismerték... blablablablabla...?
Ezek után furán néz ki, hogy 1000 emberből egyet sem tudnak választani úgy, hogy a külső nem is annyira lényeges számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!