Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok egy férfinak 172cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy férfinak 172cm magas mennyi kg illik?

Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

És hány plázap..csa statisztikájából vontad le ezt a következtetésedet?

"Ergó minimum 85kg-nak,a nõk is mondjàk 80-90 alatt a pasi csak kisfiú."

Számomra meg a magadfajta izomagyúak undorítóak. 176 centihez 92 kg??? Ott szerintem nemcsak 5-6 kg zsírfelesleg van, hanem több is. Csak itt akarod szépíteni magad.

2017. dec. 10. 18:05
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

Mind igényes szép nõ,de elmondom neked az àtlagosak is ezt mondjàk 11-eske.

Te jobban tudod úgy làtom mennyi felesleg van rajtam nem is az edzõm aki profi ebben.

Itt Magyarorszàgon mindenki politikus,imformatikus,és egyben focista is sõt még doktorok is.

Érdekes a nõk nem undorodnak tõlem sõt beindulnak,de neked magyaràzhatom te jobban tudod làtom.

Csak nem nem kellettél egy izmos pasinak?

2017. dec. 10. 18:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Bocsika, párom annak idején 4 évet testépítőzött rendszeresen, az Arnold Schwarzenegger-es könyvből tanult sok mindent.

Most már csak jógázik, de még így is izmos.

Nem az izomtömeg határozza meg egy férfi ember minőségét, hanem a szíve, felfogása, hozzáállása a dolgokhoz, belső tulajdonságai.

Mondták már, izomagy, a szépség szubjektív, van, akinek ez, van akinek meg az tetszik.

Gondolom neked meg nem jönnek be a 200 kg-s zsírbálna nők.

Na, nekem meg pont nem jönnek be az izomkolosszusok, ennyi.

Párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, és együtt is élünk, úgyhogy eléggé szilárd és harmonikus a kapcsolatunk.

(Csak hogy magamról is írjak valamit, mielőtt ebbe is belekötnél: 159 centi 50kg-s enyhén izmos 27 éves nő vagyok. Imádok sportolni, mozogni, futni és az otthoni 10 kg-s súlyzómmal tornázni.)

2017. dec. 10. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Attól függően, hogy milyen a testösszetétele, 65-85 kg szerintem mehet. Az egy kellemes, férfias alkat. Nőként kb ilyen magasan, 68 kilóval (ami nagyrészt izom) csinosan nőiesnek érzem magam, nem egy nagydarab valaminek. Találkoztam nálam vékonyabb, velem egymagas sráccal, bele is zúgtam, nem arról van szó, de azért amire azt mondom, hogy igazán vonzó és férfias, az nálam semmiképp sem apróbb. Ha kis madárcsontú alacsony lány lennék, lehet, hogy egy 165 centis, 50 kilós sráccal is jól ellennék, így azért más a helyzet. Sajnálom, én nem akarok satnyább lenni, én így vagyok magammal elégedett, ugyanakkor szeretném, ha a párom is ilyen súlyban lenne. Ha elégedetlen lennék, akkor nem viszonyítanám a saját súlyomhoz, hanem inkább fogynék. De isten ments, hogy fogyjak, ezt a nyamvadt 10 kilót is 3 évembe telt összehozni.:D
2017. dec. 10. 19:08
 15/19 anonim ***** válasza:
70 a nagyon minimum
2017. dec. 10. 19:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Kb 70-75.
2017. dec. 10. 19:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Minimum 77kg.
2017. dec. 10. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
65-85 között, 75 elég jó.
2017. dec. 11. 06:53
 19/19 anonim ***** válasza:
65-75 kg között.
2018. jan. 11. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!