Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy férfinak 172cm magas mennyi kg illik?
És hány plázap..csa statisztikájából vontad le ezt a következtetésedet?
"Ergó minimum 85kg-nak,a nõk is mondjàk 80-90 alatt a pasi csak kisfiú."
Számomra meg a magadfajta izomagyúak undorítóak. 176 centihez 92 kg??? Ott szerintem nemcsak 5-6 kg zsírfelesleg van, hanem több is. Csak itt akarod szépíteni magad.
Mind igényes szép nõ,de elmondom neked az àtlagosak is ezt mondjàk 11-eske.
Te jobban tudod úgy làtom mennyi felesleg van rajtam nem is az edzõm aki profi ebben.
Itt Magyarorszàgon mindenki politikus,imformatikus,és egyben focista is sõt még doktorok is.
Érdekes a nõk nem undorodnak tõlem sõt beindulnak,de neked magyaràzhatom te jobban tudod làtom.
Csak nem nem kellettél egy izmos pasinak?
Bocsika, párom annak idején 4 évet testépítőzött rendszeresen, az Arnold Schwarzenegger-es könyvből tanult sok mindent.
Most már csak jógázik, de még így is izmos.
Nem az izomtömeg határozza meg egy férfi ember minőségét, hanem a szíve, felfogása, hozzáállása a dolgokhoz, belső tulajdonságai.
Mondták már, izomagy, a szépség szubjektív, van, akinek ez, van akinek meg az tetszik.
Gondolom neked meg nem jönnek be a 200 kg-s zsírbálna nők.
Na, nekem meg pont nem jönnek be az izomkolosszusok, ennyi.
Párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, és együtt is élünk, úgyhogy eléggé szilárd és harmonikus a kapcsolatunk.
(Csak hogy magamról is írjak valamit, mielőtt ebbe is belekötnél: 159 centi 50kg-s enyhén izmos 27 éves nő vagyok. Imádok sportolni, mozogni, futni és az otthoni 10 kg-s súlyzómmal tornázni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!