Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól csinálom, vagy másképp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól csinálom, vagy másképp kéne hozzáálljak a " pártaláláshoz"?

Figyelt kérdés

Válásom után ami már 5 eve volt, azt a döntést hoztam hogy nem fogok rágörcsölni a párkeresésre hanem egyszeruen dolgozom jövök megyek es élem az életem , es ha a sors úgy akarja kialakul valami .

Próbálkoztam inteneten de nagyon erõltetettnek tunt es untam valaszolni mint egy interjún a sok ismeretlennek az életemrõl plusz a magyarazkodások.

Azonkivul szexchattbe fulladt a dolog sokszor meg sok hazugsággal szembesültem, sok a sumákoló , foglalt pasi aki csak az egóját növelné.

Mindegy mem egy netes ismerkedés pro es kontrát akarok , hanem a kerdesem az , hogy ez a hozzáállásom " ahogy lesz az lesz" tenyleg jó , vagy egyedul maradok igy , ha nem leszek határozottabb?

2017. dec. 10. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasonlóan gondolom én is. Nem szeretem az ilyen direkt ismerkedést, mint pl a társkereső, tinder, rapid randi stb. Azt szeretem ha valakivel megismerkedek és szép lassan kialakul köztünk valami. Ha nem annak indul, hogy "na ebből kapcsolat lesz". Sajnos ennek az a hátránya, hogy sokáig vagyok egyedülálló, mert az élet ritkán hoz össze olyan emberekkel, akikkel egy hullámhosszon vagyunk és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz.
2017. dec. 10. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem élhetőbb, mint pörögni a témán. A pártalálás is fontos, de én sosem hagynám, hogy ez uralja az életemet, és minden más dolgom másodlagos legyen. Az ember nem attól talál gyorsabban párt, hogy eszeveszettül hajszolja, hanem attól, hogy lehetőséget biztosít másoknak arra, hogy megismerjék őt, és nyit az emberek felé. Ezt véleményem szerint lehet úgy is, hogy közben arra figyelsz, ami ténylegesen a feladatod, és amin ténylegesen kell nap, mint nap aktívan dolgoznod azért, hogy jól menjenek a dolgok: a munka, az edzés, fiatalabbaknál a tanulás, minden aktív tevékenység, amiben kibontakozhatsz...:) Sosem tudhatod, hogy lesz-e párod, és hogy mikor, épp ezért kell szerintem úgy élni, hogy a két kapcsolat közötti időnek is maximálisan legyen értelme, és ne idegenek utáni teperésből meg a nehézkes párkeresés okozta rossz hangulatból álljon.

Egy kapcsolat fontos, de sosem létfontosságú, nem az a szerepe, hogy egy fél embert egésszé tegyen, hanem hogy egy egész ember életéhez egy kis pluszt adjon. Ezt tartsd észben.:) De ha így gondolkozol, akkor valószínűleg nem kell neked magyaráznom.:)

2017. dec. 10. 13:32
 3/5 SousVide ***** válasza:
100%

Azzal egyet értek, hogy nem szabad rágörcsölni.

Viszont ha teljesen passzív vagy, és csak várod a csodát (aka sült galamb), az szerintem sem nőnél, sem férfinél nem vezet sikerre.

Legalább teremts lehetőséget arra, hogy megismerjenek, járj el olyan helyekre, keress olyan elfoglaltságokat, ahol sok a szingli.

2017. dec. 10. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszolóval egyet értek. Jó dolog, ha nem görcsölsz rá, de túl lazának sem szabad lenni ilyen téren. Meg kell találni az arany középutat. Persze ezt könnyebb mondani, mint megtenni :)

Törekedj arra, hogy legyen egy hobbi, és ne unatkozz, élvezd az életet.

Egyébként itt is lehet értelmes embereket találni, akár párkapcsolatra is, holott ez nem társkereső. 28/f

2017. dec. 10. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem görcsölök, kb. egy évtizede egyedül.

A lényeg, ismerkedni kell, szó szerint, nem elég regisztrálni vagy elmenni valahova, beszélgetni is kell! És az a beszélgetés éppen szexchat, hát oda se neki, beszélgess!

2017. dec. 10. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!