Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzik az emberek egy srácon, hogy félénk, visszahúzódó, távolságtartó?
Figyelt kérdés
F21.2017. dec. 5. 20:44
3/11 anonim válasza:
Ha az emberek általánosságban érzik, akkor képzelheted, egy nő milyen szinten megérzi...
4/11 anonim válasza:
Megérzik és a mai "modern" felfogásban kb. kövezés járt érte.
5/11 anonim válasza:
Érezzük. A testtartásától kezdve a reakciói, a hanghordozása és csomó dolog mutatja. Nem kell erre tudatosan figyelni, okos "állat" az ember, tud még szavak nélkül is kommunikálni. :)
6/11 anonim válasza:
Igen, de ez nem minden nőnek hátrány.
7/11 anonim válasza:
Nőnél bizony, nem hátrány. De ha egy férfi ilyen, az mindig. Ezt saját magam tapasztalom...
8/11 anonim válasza:
#6 vagyok. Úgy értettem, hogy nem minden nő szemében hátrány, feltéve ha nem minden területen félénk, azaz nem alapból töketlen.
Azt tapasztaltam, hogy sok nő kezdeményező és türelmes is, HA lát a férfiban fantáziát.
9/11 anonim válasza:
Engem idegesít, mert unalmas. Elhiszem, hogy ő is egyéniség, meg ha biztonságban érzi magát akkor vicces, jó fej, stb... De az élet nem erről szól. Minek rimánkodni, ha a másik 100-nál nem kell?
10/11 anonim válasza:
#9 lehet, hogy az ilyen lekezelő stílus miatt zárkózott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!