Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szingliként boldognak lenni, és a kudarcba fulladt ismerkedéseket feldolgozni?
Van valakinek valami jó taktikája?
Egy hónapja vagyok szingli. Nem volt hosszú kapcsolat, 5 hónap. De nem bírom magam túltenni, sőt mintha egyre rosszabb lenne. Nem volt szerelmes a srác, rideg volt. De mégis bután vissza vágyom. Talán csak a gyávaság, az egyedül léttől való félelem. Nagyon kuszák az érzéseim, nem tudom őket hova tenni. Képtelen vagyok túllépni, a sikertelenségen, hogy mit rontottam el, mit kellett volna másképp csinálni. Szívem szerint felkeresném, és kérnék egy új esélyt. Persze nem teszem, ennyi önbecsülés még maradt bennem. Csak ez a hiány érzet valami borzasztó. Valakinek valami ötlet?
Nem tudom mit csinálhatnék. Minden rá emlékeztet.
Kapcsolatfüggő vagy.
Pontosan ezért nem vagy boldog, azt hiszed a kapcsolat a minden. Aki boldog szingliként, annak van annyi esze, hogy tudja nem a kapcsolat az isten. Hogy csak egy kis plusz az életben, de tökéletesen meg lehet lenni nélküle. Keress fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!