Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar titeket, hogy a magyar lányok (emelkedő ütemben) külföldiek karjaiban keresik a boldogságot?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 20:49
31/32 anonim válasza:
Mivel az utóbbi években kb 1 millióan mentek ki és dolgoznak/tanulnak külföldön, szerintem tök egyértelmű, hogy jó részt külföldi párjuk lesz..
Nyilván kint is vannak magyar férfiak, de elég kicsi százalékban és ők is szokszor párral mennek ki, vagy otthon várja őket a szerelmük.
Egy magyar nőnek elég nehéz dolga lenne, ha csak is kizárólag magyar pasival jönne össze külföldön.
Nagyobb eséllyel lesz külföldi párja, semmi meglepő nincs ebben.
Nyilván akik itthon vannak, azok közül is vannak, akiknek külföldi párjuk lesz, mert itt ismerik meg őket az egyetemek vagy a multik miatt. De ez nem igazán gyakori.
Szerintem kár ezen merengeni, mindenki járjon olyannal amilyennel szeretne.
32/32 anonim válasza:
Kit érdekel? Nös vagyok és külföldi lettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!