Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jellemző egyre inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jellemző egyre inkább az a trend, hogy a magyar lányok már inkább a külföldi férfiak felé hajlanak?

Figyelt kérdés

2017. dec. 3. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Új impultus világlátottság, érdekesség, kevésbé szüklátókörüség nagyobb % ban van jelen náluk

F29

2017. dec. 3. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Sosem akartam külföldi párt, mert engem zavarnak a nyelvi korlátok, és én sem beszélem az angolt, sem mást anyanyelvi szinten, ahogy ők sem a magyart. Szóval nekem valahogy társkeresőn is kizáró ok volt, ha az illető nem magyar nyelven kommunikált...

A napokban kényszerültem csiszolni az angolomon, ennek kapcsán kezdtem el beszélgetni Tinderen külföldiekkel is, előre leszögeztem, hogy ez csak nyelvtanulás, semmi több. Hát volt min csodálkoznom. Nem mondom, hogy köztük nincsenek bolondok, de egy nap több férfi mondta, hogy milyen klassz a házasság és a család, 25-30 körül is akár, mint eddig magyar férfi összesen. Nem nyomultak, tartották a keretet, nagyon kulturált és a magyaromhoz képest szegényes angolom ellenére is érdekes témákat boncolgató, jó hangulatú beszélgetések kerekedtek. Arról nem is beszélve, hogy olyan szépen meg tudták fogalmazni a gondolataikat, pedig aztán mi magyarok nem szégyenkezhetünk a szókincsünkkel, mégis egy mondatnál többel nem igazán illetnek meg ilyen helyeken (gondolom azért, mert az agykapacitásuk nagy része már azzal van elfoglalva, hogy hogy szedjenek fel, vagy hogy teperjenek le) Volt, aki átutazóban volt, van, aki itt is lakik, mióta itt tanul. Nem tudom, én elhiszem, hogy vannak rendes srácok a magyarok között is, meg jól neveltek, és még mindig a magyar férfiak lesznek nálam a preferencia, de azért az feltűnt, hogy milyen tiszteletteljes érdeklődéssel viszonyultak hozzám, és mennyire szabadszájúak, nyitottak, nem nekem tetszeni akaróan, hanem önmagukból fakadóan jófej emberek voltak. És nagyon jól elpoénkodtunk, senki sem hozta fel a szexualitást meg a szívügyeit, ha meg idehaza ilyet kikötök, csakazértis oda terelik a témát, meg szemtelenkednek. És olasz, amerikai meg holland srácokról beszélünk. Cukik voltak, na, és totál megértem, ha valakinek ez tetszik jobban. Arról nem is beszélve, hogy direkt számoltam, külföldiekből 7-8/10 tök ápolt volt meg jó külsejű, a profilja is humoros volt, vagy jó benyomást keltő, aranyos leírással, magyarok közül meg 3-4/10 az, akire azt mondom, hogy na, ő egész jól néz ki.

Nem akarok előíteletes lenni senkivel, én csak ezt látom. És nem tetszik, amit látok, nem miattuk, hanem miattunk.

De nem egy lány mondta már nekem, hogy fesztiválokon, vagy külföldön itt-ott, az El Caminon mennyire jó arc külföldiek vannak, és milyen más egy ilyen emberrel ismerkedni. De végülis nővérem is olasz pasashoz ment feleségül, mert idehaza már a második szarjankó élt vele 4-5 éves állóvizes élettársi szarban, és hallani sem akart házasságról, holott nővérem lakásában lakott, és láthatta, hogy nem a pénzért kellene... Nem vagytok nagy eresztés, ami a családalapítást és az elköteleződést illeti, azt már én is tapasztaltam... Még 30 évesen ott tartotok, mint egy normális ember 23-25 évesen, az ember meg győzze kivárni, mire megkomolyodtok, és kinőttök a puncivadászatból. Tudom, ez megy külföldön is, egy korig. De a legtöbb férfiként is érzi az a sürgetést, hogy ideje lenne felnőni és felelősséget vállalni.

2017. dec. 3. 15:12
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
34%

Mert sok magyar pasi kuka. Nem akarok gyökér lenni, és rengeteg nagyon rendes, főnyeremény pasit ismerek, aki magyar, és sok sz-r tapasztalatom volt külföldiekkel is ahhoz, hogy ne tartsam őket többre, mint a magyarokat, de nagyon sokban mások, de összességében én nagyon hiányolom a magyarokból a nyitott életszemléletet, a bevállalósságot (nem szexben értem, hanem úgy, hogy valaki nem ez a full kényelmes, komfort zónán belül mozgó, dögunalmas ember) és a kedvességet. Külön külön sokakban megvan, de egyszerre kevésben.

És most lehet, hogy ezek nem garantálják, hogy egy kapcsolat működni fog, de engem ezek azok, amik elsőre megfognak valakiben, nyilván a külső után.

A magyarokon látom az óriási elvárásokat mások felé, magukkal szemben viszont semmi elvárásuk nincs ráadásul nulla igyekezet és a totál lustaság jellemzi a döntő többséget. Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára, aki meg leáll itt velem hisztizni, azt úgy veszem, hogy pofán találtam a válaszommal és magára ismert lol.

Egy külföldivel nem találkoztam (aki nem volt nárcisztikus vagy szociopata lol), akinek egyetem vagy egyéb tanulmányok után megfelelt volna az, hogy nem dolgozik/alig dolgozik, vagy belenyugodna egy sz-r munkába, meg az anyja/barátnője tartja el, velük él és se főzni se mosni nem tud és csak tengődik.

Nálunk ez azért elég gyakori még 30 felett is, ami szerintem már a gáz kategória. (Lehet ezek jellemzőek egyéb kelet-európaiakra is, velük nincs sok tapasztalatom, szóval lehet mittomén)

Nyilván megvan az egyéni véleményem és annak a negatív oldala pl. más nemzetekről is, de most nem az volt a kérdés. A magyarokban engem ez zavar leginkább, és szerintem ezek sok magyar pasira jellemzőek.

2017. dec. 3. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

Ha nőszámba csak a flegmah min. sminkeletlen modell külsejű nőket veszed, még akkor sem igaz az, amit itt összehordtál teljesen. Normális átlagos nőknél meg rohadtul nem trend ez.

1) attól, hogy vki 1x ad esélyt egy külföldi srácnak, em feltétlen csak nekik ad teret. Több kozmopolita, utazós ismerősöm van, akinek volt már külföldi párja is, de attól még magyar is. Nekik nem a nemzetiség fontos, hanem az, hogy a pasas normális, értelmes legyen... ha spanyol, ha magyar, ha svéd, akkor is.

2) mindkét nemből van olyan, akinek az egzotikus kinézet a zsánere

3) a magyar férfiak egy része párkapcsolati szempontból és igényesség szerint is egy katasztrófa. Aki meg nem, az kapós akkor is, ha van mellette 100 külföldi. Nyilván a külföldieknek is vannak hibái, csak azok többüknél később derülnek ki... elég sok magyar férfi van, aki igénytelen és jóindulattal is átlagos alsó kategória külsővel (gyűrött, piszkos, röhejesen ódivatú ruhák, elegáns helyre nem képes rendesen felöltözni, "minden, ami nem 2 számmal nagyobb és letaposott, az b...is" típusú öltözködés, zsíros-kócos haj, rendben nem tartott arcszőrzet, erős túlsúly) szép lányt akar, aztán ki van akadva, ha az egy jobban kinéző srácot választ. Főleg akkor, ha emellé még szociális analfabéta is és már elmond egy nőt mindenféle k...nak, amiért elvárja, hogy az első kólát fizessék neki (de közben kapcsolatban meg elvárná, hogy a nő mosson-főzzön egész végig úgy, hogy mindketten dolgoznak). Külföldiek közül még 2 opciót látok: 1) teljes egyenjogúság (a nő fizet 1. randin, de a házimunka felesben megy, 2) ha nincs egyenjogúság, akkor viszont az első randikon kitesznek magukért

- egyre több külföldivel tud mindenki megismerkedni a szabad utazás, a közösségi média meg az átlalánosan jobb nyelvtudás segítségével

2017. dec. 4. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!