Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "korhatásros szerelem" című...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "korhatásros szerelem" című új magyar sorozattal, tulajdonképpen reklámozni akarják az idősödő nőket is?

Figyelt kérdés

Természetesen nem egyedi kezdeményezés a téma, a nyugati filmiparból koppintott téma mint az összes többi.

De az egésznek a lényege, tulajdonképpen a 40 felé haladó nők "reklámozása"?

Ez egy megoldandó társadalmi probléma lenne, mert az istennek sem akarják a mai férfiak nőszámba venni, csak a huszonéves nőket. Még a 40-es pasik is.

2017. dec. 2. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol élsz,egy 40 körüli normális külsejű nő pont nem az 50-es öregemberekkel foglalkozik,simán talál magának jóval fiatalabb pasit is.Egyébként is,itt mindig azt hangoztatják hogy a nőknek csak a külső számít,ha így van (lenne),akkor pont a 40 körüli idösödő férfiakat kéne reklámozni,ugyanis ez a korosztály nagyon nincs már csúcsformában.
2017. dec. 3. 10:54
 12/13 A kérdező kommentje:
utolsó: lol
2017. dec. 3. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaza van a kérdezőnek. Az 50-es pasik egyáltalán nincsenek rossz formában a 30-40 éves énjükhöz képest. Már akkor is olyan igénytelenek voltak és öregtatás a legtöbbjük, hogy csak az apakomplexusos és/vagy buta huszonéves kislányok gerjedtek rájuk, normális nő biztosan nem.:D Próbáltam 30 körüli férfiakkal ismerkedni, mert valamiért abban reménykedtem, hogy nekik több agyuk van az elköteleződéshez, de ha ez igaz is lenne (amúgy nem, még ők is elhiszik, hogy kalandozni mekkora király dolog), akkor is úgy néznek ki, hogy nekem nem megy ez a vonzalom dolog, akárhogy próbálom magamat meggyőzni.:D
2017. dec. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!